Тарталетки з червоною ікрою – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково

Тарталетки з червоною ікрою – це дуже легка, але дуже смачна і вишукана закуска до святкового столу. Особливо якщо ви очікуєте багато гостей! Прості на вигляд, тарталетки можуть бути неймовірно різноманітними всередині: з сирним сиром, лососем, креветками та іншою начинкою. Будь-яка кулінарна фантазія втілиться в цих маленьких кошиках!

Тарталетки з червоною ікрою і сирним сиром

Тарталетки з червоною ікрою і сирним сиром – це відмінна застільна закуска і прекрасна альтернатива бутербродів. Готувати її просто. А значить можна відразу заготовити велику кількість та не боятися, що гості залишаться голодними!

Інгредієнти на
8 порц.

  • Ікра червона 40 гр.
  • Тарталетки 8 шт.
  • Сир 150 гр.
  • Сметана 30 гр. (вершки/ряжанка)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка за бажанням

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачні тарталетки з червоною ікрою? Для початку змішаємо в глибокій мисці сметану і сир, так, щоб вийшла цілісна маса. А також додамо в неї спеції за смаком і посолимо.
  2. Підготуємо тарілку для подачі страви на стіл. І викладемо на неї тарталетки.
  3. Наповнюємо вафельні кошики, приготованим кремом майже доверху, залишаючи трохи місця для ікри.
  4. Тепер кладемо зверху ікру.
  5. Перед подачею прикрасимо блюдо листям петрушки.

Порада: для приготування тарталеток можна вибрати будь-які кошики (вафельні або ж пісочний), які вам більше подобаються. А сметану сміливо замінити на ряжанку, вершки і навіть кефір.

Приємного апетиту!

Смачні тарталетки з ікрою і вершковим сиром

Смачні тарталетки з ікрою і вершковим сиром – чудова холодна закуска. Червона ікра надає цьому простому частування особливу вишуканість, а вершковий сир – незвичайно ніжний смак. Це найкраще рішення для святкового застілля.

Порції:12

Час готування: 20 хв.

Склад:

  • Ікра червона – 50 гр.
  • Вершковий сир – 100 гр.
  • Пісочний тарталетки – 12 шт.
  • Лимон для прикраси
  • Огірок – для прикраси
  • Петрушка пучок

Процес приготування:

1. Беремо тарталетки і в кожну кошик кладемо вершковий сир так, щоб заповнити половинку кошики, а в другу половину накладаємо червону ікру.

2. Тепер час за прикрасою. Нарізаємо лимон на кружечки (вистачить 3-4 шт.), і розрізаємо кожен на 4 частини.

3. Огірок також режим гуртками, намагаючись робити їх як можна тонше.

4. Петрушку промиваємо і поділяємо по листочками.

5. З одного боку, кладемо в кошик шматочок лимона, а з іншого – огірок. Посередині кладемо ікру і прикрашаємо тарталетку листком петрушки.

Приємного апетиту!

Тарталетки з червоною ікрою і вершковим маслом на святковий стіл

Тарталетки з червоною ікрою і вершковим маслом на святковий стіл – це проста універсальна закуска, яка сподобається кожному. Прикрашена листочком петрушки або лимоном, вона перетвориться на вишуканий делікатес. А готувати її дуже швидко і легко – одне задоволення!

Порції: 20 шт.

Час готування: 20 хв.

Склад:

  • Червона ікра – 120 гр.
  • Тарталетки – 20 шт.
  • масло – 120 гр.
  • Петрушка пучок

Процес приготування:

1. Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і збиваємо його за допомогою міксера.

2. Тепер розкладаємо тарталетки по страві. Викладаємо збите масло (щоб тарталетки виглядали гарніше, можна викласти масло з допомогою кондитерського мішка).

3. Зверху кладемо ікру.

4. У завершенні прикрашаємо все свіжою петрушкою.

Приємного апетиту!

Новорічні тарталетки з плавленим сиром і ікрою


Новорічні тарталетки з ікрою і плавленим сиром – найкраще рішення для святкового столу. У новорічну ніч хочеться приготувати якомога більше смачних шедеврів, а ось часу часто не вистачає. Прості тарталетки відмінно прикрасять ваше застілля. Смачні, красиві на вигляд – вони стануть справжнім делікатесом для гостей!

Порції: 10

Час готування: 30 хв.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Сир плавлений – 150 гр.
  • Червона ікра – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Маслини – 10 шт.
  • Майонез – 50 гр.
  • Петрушка пучок

Процес приготування:

1. Відварюємо яйця. А сир відправляємо в морозилку на 10-20 хв.

2. Часник подрібнюємо за допомогою преса.

3. Тепер дрібно подрібнюємо яйця ножем (можна використовувати терку).

4. Слідом натираємо на тертку сир.

5. Змішуємо в мисці сир, яйця і часник. Заправляємо все майонезом.

6. Заповнюємо кошики масою, а зверху кладемо червону ікру.

7. У завершенні прикрашаємо тарталетки маслинами і листком петрушки.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт тарталеток з креветками і червоною ікрою

Тарталетки з креветками і червоною ікрою – це холодна закуска з ніжним яскравим смаком морепродуктів. Їх легко приготувати для званої вечері або ж святкового столу. Від такого частування неможливо відірватися!

Порції: 10

Час готування: 30 хв.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Креветки – 150 гр.
  • Червона ікра – 100 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сир моцарелла – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль — щіпка

Процес приготування:

1. Варимо яйця. І відварені, нарізаємо дрібно для приготування начинки.

2. Кип’ятимо воду, заливаємо її в каструлю, солимо і варимо в ній креветки 10 хв.

3. Тепер чистимо креветки, позбавляючись від панцира і голови.

4. Натираємо сир на дрібній тертці.

5. Часник видавлюємо через прес.

6. Змішуємо в одній ємності сир, яйце, часник, креветки і майонез. Заправляємо сіллю.

7. Тепер наповнюємо наші тарталетки, залишаючи в них трохи місця для червоної ікри.

8 Зверху кладемо ложечку ікри.

Приємного апетиту!

Як приготувати тарталетки з червоною рибою та ікрою?

Тарталетки з червоною рибою та ікрою – проста, але неймовірно смачна закуска на святковий стіл. Частування виходить дуже ніжним, апетитним і поживним. Від них просто неможливо відірватися!

Порції: 15

Час готування:25 хв.

Склад:

  • масло – 50 гр.
  • Червона ікра – 100 гр.
  • Червона риба – 150 гр.
  • Пісочний тарталетки – 15 шт.
  • Листя салату —

Процес приготування:

1. Червону рибу потрібно нарізати невеликими смужками.

2. Вершкове масло залишаємо на столі, щоб воно стало м’яким при кімнатній температурі. Потім збиваємо його блендером і викладаємо масу в кондитерський мішок.

3. Листя салату промиваємо водою і розрізаємо на невеликі шматочки, так щоб їх зручно було покласти на дно тарталетки.

4. Тепер звертаємо смужки риби у формі трояндочки, укладаємо лист салату.

5. Поруч з рибою засипаємо трохи ікри.

6. І по боках від неї робимо два невеликих квіточки з масла.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт тарталеток з кав’яром, яйцем і сиром

Тарталетки з червоною ікрою, яйцем і сиром – відмінне рішення для святкового столу. Неймовірне багатство смаків в одному кошику, і можна нескінченно експериментувати та дивувати своїх гостей. Адже їх дуже легко приготувати! Одне задоволення!

Порції: 10

Час готування:25 хв.

Склад:

  • Червона ікра – 100 гр.
  • Тарталетки – 10 шт.
  • Сир твердих сортів – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

1. Яйця кладемо в холодну воду і після закипання варимо 10 хв.

2. Охолоджуємо їх під холодною проточною водою і нарізаємо на маленькі шматочки.

3. На тертці натираємо сир.

4. Тепер змішуємо сир і яйця і додаємо до них майонез.

5. Кладемо отриману масу в тарталетки так, щоб залишалося небагато місця для ікри. Зверху кладемо червону ікру.

Приємного апетиту!

Як зробити смачні тарталетки з червоною ікрою і авокадо?

Тарталетки з червоною ікрою і авокадо – дуже проста, низькокалорійна і корисна закуска. Це відмінне рішення для святкового вечері, коли хочеться здивувати своїх гостей, приготувавши смачну, але в теж час легке частування. Гості будуть в захваті!

Порції: 12

Час готування: 25 хв.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 12 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Сир плавлений – 2 ст. л.
  • Смажені горіхи – 1 ст. л.
  • Червона ікра – 150 гр.
  • Сіль, перець –за смаком
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Авокадо очищаємо від шкірки і нарізаємо на невеликі шматочки довільної форми. Тепер будемо подрібнювати їх блендером, утворюючи смачну начинку. Для цього збризкуємо шматочки авокадо соком лимона, додаємо до них же майонез і сир і ложку горіхів. Тепер засипаємо спеції і сіль. Подрібнюємо все до однорідного стану.

2. Розкладаємо приготовану масу по тарталеткам.

3. Зверху укладаємо по 1 ч. л. червоної ікри.

Приємного апетиту!

Тарталетки з крабовими паличками і ікрою для святкового столу

Тарталетки з крабовими паличками і ікрою – відмінна холодна закуска для святкового застілля. Проста в приготуванні, кошик виглядає дуже ефектно, а начинка виходить неймовірно ніжною і апетитною. Таке блюдо нікого не залишить голодним!

Порції: 8

Час готування: 25 хв.

Склад:

  • Крабові палички – 100 гр.
  • Тарталетки – 8 шт.
  • Сир – 50 гр.
  • Яйця — 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Червона ікра – 2 ст. л.
  • Петрушка – 1 гілочка

Процес приготування:

1. Сир натираємо на дрібній тертці, а крабові палички нарізаємо на невеликі шматочки.

2. Яйця кладемо в холодну воду і після закипання варимо протягом 10 хв. Остуджуємо їх під холодною проточною водою і нарізаємо на дрібні шматочки.

3. Тепер змішуємо інгредієнти в глибокій мисці, додаючи до них майонез.

4. Розкладаємо начинку в тарталетки.

5. Зверху кладемо ложку ікри і прикрашаємо листком петрушки.

Приємного апетиту!

Дуже смачні тарталетки з червоною ікрою, сиром і часником

Тарталетки з червоною ікрою, сиром і часником – смачний делікатес, який урізноманітнює святкове меню. Його головне достоїнство — це простота і можливість експериментувати. Особливий вишуканість цим рецептом надає червона ікра. Гості точно поласують від душі!

Порції:19

Час приготування:25 хв.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Ікра – 150 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Яйця – 3 шт.
  • Перець, сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Для початку відварюємо яйця. Щоб зварити їх круто, кидаємо їх у холодну воду і варимо 10 хв. Потім охолоджуємо в холодній воді, видаляємо шкаралупу і дуже дрібно (можна порошить) нарізаємо ножем.

2. Сир натираємо на дрібній тертці, а часник видавлюємо через прес.

3. Тепер з’єднуємо нашу начинку. Для цього змішуємо яйця, сир і майонез. Додаємо до них часник і перець з сіллю на свій смак. Розмішуємо.

4. Розкладаємо масу по тарталеткам, залишаючи зверху трохи місця для червоної ікри (0,5-1 ч. л. на одну корзинку).

Приємного апетиту!