Простий і смачний рецепт тарталеток з креветками і червоною ікрою
Тарталетки з креветками і червоною ікрою – це холодна закуска з ніжним яскравим смаком морепродуктів. Їх легко приготувати для званої вечері або ж святкового столу. Від такого частування неможливо відірватися!
Порції: 10
Час готування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Тарталетки – 10 шт.
- Креветки – 150 гр.
- Червона ікра – 100 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Сир моцарелла – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль — щіпка
Процес приготування:
1. Варимо яйця. І відварені, нарізаємо дрібно для приготування начинки.
2. Кип’ятимо воду, заливаємо її в каструлю, солимо і варимо в ній креветки 10 хв.
3. Тепер чистимо креветки, позбавляючись від панцира і голови.
4. Натираємо сир на дрібній тертці.
5. Часник видавлюємо через прес.
6. Змішуємо в одній ємності сир, яйце, часник, креветки і майонез. Заправляємо сіллю.
7. Тепер наповнюємо наші тарталетки, залишаючи в них трохи місця для червоної ікри.
8 Зверху кладемо ложечку ікри.
Приємного апетиту!