Тефтелі з фаршу без рису
Тефтелі з фаршу без рису – це чудовий варіант ситного, але водночас легкого обіду без зайвого жиру та калорій. Як основу рекомендується вибирати фарш із птиці, тефтелі, приготовані з такої «сировини», виходять ніжнішими та м’якшими. Обов’язково спробуйте!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Фарш курячий – 500 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Яйце – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Олія соняшникова – для смаження.
 - Паста томатная – 1 ст.л.
 - Базилік – до смаку.
 - Орегано – до смаку.
 - Шавлія – за смаком.
 - Сіль за смаком.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед викладаємо фарш у глибоку ємність, очищаємо та ополіскуємо овочі.

Крок 2. У курячий фарш додати половину дрібно нарізаної цибулі, сіль і спеції, також вбити яйце і ретельно перемішати.

Крок 3. Розігріваємо олію в сковорідці і обсмажуємо кульки, сформовані з підготовленої маси.

Крок 4. Перекладаємо підрум’янені тефтелі в інший посуд.

Крок 5. А на тій же сковороді пасеруємо подрібнену моркву та рештки цибулі.

Крок 6. З’єднуємо засмажку з томатною пастою і, змішавши інгредієнти, прогріваємо всі разом 2-3 хвилини.

Крок 7. Вміст сковороди заливаємо водою або бульйон, підсолюємо та нагріваємо.

Крок 8. Перекладаємо тефтелі в соус, зменшуємо нагрівання і закриваємо кришкою.

Крок 9. Готуємо страву близько півгодини та подаємо до столу. Смачного!













