Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці
Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці дуже легко приготувати в домашніх умовах. З такого продукту ви отримаєте саме смачне і апетитне частування для всієї родини. Щоб замісити тісто з допомогою хлібопічки, використовуйте наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1,1 кг
Інгредієнти:
- Борошно – 3-3,5 склянки
- Вода – 2 склянки
- Цукор – 20 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Дріжджі сухі – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Вливаємо в контейнер приладу воду.
Крок 3. Далі відправляємо сухі інгредієнти. Просіваємо борошно, щоб добре наситити його киснем і позбавити від грудочок.
Крок 4. Відправляємо сюди сіль, цукор і сухі дріжджі.
Крок 5. Розтоплюємо вершкове масло будь-яким підходящим способом. Вливаємо його до решти інгредієнтів.
Крок 6. Включаємо хлібопічку у режим для замішування тіста. Очікуємо завершення програми і даємо продукту постояти близько 30 хвилин для збільшення в об’ємі.
Крок 7. Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці готово. Використовуйте за призначенням!