Тісто для біляшів на сухих дріжджах – 6 рецептів з покроковими фото

Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці

Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці дуже легко приготувати в домашніх умовах. З такого продукту ви отримаєте саме смачне і апетитне частування для всієї родини. Щоб замісити тісто з допомогою хлібопічки, використовуйте наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1,1 кг

Інгредієнти:

  • Борошно – 3-3,5 склянки
  • Вода – 2 склянки
  • Цукор – 20 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Вливаємо в контейнер приладу воду.

Крок 3. Далі відправляємо сухі інгредієнти. Просіваємо борошно, щоб добре наситити його киснем і позбавити від грудочок.

Крок 4. Відправляємо сюди сіль, цукор і сухі дріжджі.

Крок 5. Розтоплюємо вершкове масло будь-яким підходящим способом. Вливаємо його до решти інгредієнтів.

Крок 6. Включаємо хлібопічку у режим для замішування тіста. Очікуємо завершення програми і даємо продукту постояти близько 30 хвилин для збільшення в об’ємі.

Крок 7. Дріжджове тісто для біляшів в хлібопічці готово. Використовуйте за призначенням!