Класичне пельмене тісто на воді
Класичне пельменне тісто на воді – це простий у приготуванні та універсальний продукт. З нього виходять неймовірно смачні та поживні пельмені. Для замішування еластичного тіста, використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1 кг.
Інгредієнти:
- Борошно – 3 ст.
- Вода – 1 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Борошно просіюємо та викладаємо у глибоку миску, доповнюємо чайною ложкою солі.

Крок 3. Сухі інгредієнти перемішуємо лопаткою.

Крок 4. Робимо у борошні невелике заглиблення і розбиваємо куряче яйце.

Крок 5. Далі виливаємо охолоджену кип’ячену воду. Виливаємо її порційно.

Крок 6. Відразу починаємо перемішувати і поступово доливаємо всю воду.

Крок 7. Потім можна приступати до ручного замісу. Формуємо однорідний еластичний ком.

Крок 8. Далі тісто можна відразу використати. Розкочуємо його і обробляємо на акуратні кола.

Крок 9. Класичне тісто пельменя на воді готове!













