Тісто для піци без дріжджів – дуже ніжне, еластичне і зручне в приготуванні. Замішуйте його з допомогою простих покрокових рецептів з нашої кулінарної збірки. Процес не забере у вас багато часу. Порадуйте рідних ароматною домашньої піцою на апетитною і м’якою бездріжджовий основі. Ніхто не залишиться байдужим!
Тонке тісто для піци без дріжджів
Тонке бездріжджове тісто послужить відмінною основою для домашньої піци. Продукт вийде хрустким і апетитним. Також вас порадує швидке і нехитре приготування.
Інгредієнти на
0.25 кг.
- Борошно 200 гр.
- Вода-80 мл
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
- Сода харчова ½ ч. л.
- Оцет яблучний 6% 1 ч. л.
Процес приготування:
- Як приготувати тісто для піци без дріжджів? У глибоку тарілку просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю.
- Окремо гасимо яблучним оцтом соду і додаємо отримане борошно.
- У суху суміш вливаємо олію і воду. Починаємо борг і ретельно замішувати тісто.
- Коли тісто перестане бути липким, продовжуємо м’яти його руками.
- Готового продукту можна дати настоятися 10-15 хвилин. Потім слід обсипати борошном і розкачати в потрібній формі.
Тісто без дріжджів для домашньої піци в духовці
Смачне і хрустке тісто для піци в духовці легко приготувати в домашніх умовах. Рецепт не потребує додавання дріжджів, що значно спростить процес і заощадить ваш час. А результат вийде як в піцерії!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Борошно – 2 склянки
- Вода – 100 мл
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Просіваємо борошно з сіллю і розпушувач. Можна зробити це кілька разів, щоб продукт максимально наситився киснем.
2. В центрі сухої суміші робимо невелику воронку. Вливаємо в неї воду і оливкове масло. Далі замішуємо тісто до утворення м’якого, але щільного грудки.
3. Отриманий ком наполягаємо 5 хвилин, потім посипаємо борошном і розгортаємо в потрібну форму для піци. Напівфабрикат для піци готовий!
Простий рецепт тіста на молоці без дріжджів для піци
Ніжне тісто на молоці послужить ідеальною основою для ситної і ароматною піци. Домашній рецепт не потребує додавання дріжджів, що дозволить вам швидко приготувати універсальний продукт.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Молоко – 130 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. У глибокому посуді змішуємо дві склянки просіяного борошна і сіль.
2. В окремо тарілці змішуємо яйце, молоко і рослинне масло. Збиваємо до однорідного складу.
3. Потім з’єднуємо обидві суміші: суху і рідку. Починаємо замішувати тісто до м’якого і тягучого стану.
4. Отриманий продукт розкочуємо качалкою. Бездріжджове тісто для піци на молоці готово!
Як приготувати тісто для піци без дріжджів на кефірі
Бездріжджове тісто для піци – це завжди швидко, зручно і смачно. Приготуйте таку основу для вашого домашнього частування, не витративши багато часу. Смак готового блюда порадує вас і ваших домашніх.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 800 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Кефір – 1 склянка
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Кефір заздалегідь дістаємо їх холодильника, щоб він став трохи тепліше. Виливаємо його в глибоку тарілку, додаємо сіль, цукор і соду. Розмішуємо.
2. Починаємо просіяти борошно в кефір і відразу ж замішуємо. Намагаємося розбити всі грудочки.
3. Виливаємо в масу рослинне масло і знову розмішуємо.
4. Висипаємо борошно і вимішуємо продукт руками до отримання однорідного грудочки.
5. Готове тісто залишаємо на 15 хвилин, а після можна використовувати у приготуванні домашньої піци.
Тісто без дріжджів на воді для піци в домашніх умовах
Просте тісто на воді без використання дріжджів – ідеальне рішення для спонтанного приготування домашньої піци. Основа вийде тонкої і хрусткою, як з цієї піцерії!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Вода – 150 мл
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Просіваємо борошно в глибоку тарілку, додаємо в неї сіль, цукор і розпушувач. Акуратно розмішуємо суміш.
2. По центру сухої суміші робимо невелике заглиблення, в яке вливаємо теплу воду з рослинним маслом. Руками починаємо вимішувати масу до утворення однорідного і гладкого тіста.
3. Отримане тісто обвалюємо в невеликій кількості борошна і розкочуємо качалкою в потрібну форму. Тісто для піци без дріжджів на воді готово!
Тонке тісто для піци без дріжджів і яєць
Просте тісто для піци без яєць і дріжджів виходить стриманим за смаком, хрустким і привабливим. Ідеальна основа для домашньої закуски. Порадуйте рідних і друзів смачним частуванням!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Вода – 130 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Борошно просіваємо разом з содою в глибоку миску. Сюди ж додаємо сіль і цукор, а потім обережно розмішуємо сухий продукт.
2. Повільно вливаємо в борошно теплу воду. Відразу ж замішуємо продукт до однорідного гладкого складу.
3. Додаємо в масу оливкова олія і продовжуємо старанно вимішують тісто. Приблизно 5 хвилин.
4. Готовий ком тесту розгортаємо в пласт потрібного розміру і використовуємо його для приготування піци. Готово!
Покроковий рецепт приготування тіста на сметані без дріжджів для піци
Тісто для піци без дріжджів з використанням сметани виходить ситним і соковитим. Продукт робить домашню заготовку насиченою за смаком і привабливою зовні. Спробуйте рецепт для ваших домашніх експериментів.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 склянки
- Сметана – 1 склянка
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Борошно ретельно розмішуємо з цукром і сіллю. Попередньо продукт можна просіяти.
2. Робимо в борошняній суміші воронку і розбиваємо в неї яйце. Потім вливаємо склянку сметани і починаємо вимішувати масу до отримання однорідного складу. Грудочок слід уникати.
3. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо його в масу і продовжуємо розмішувати ще 3-5 хвилин. Тісто повинне вийти м’яким і тягучим.
4. Тісто для піци на сметані готово! Розподіляємо його по формі для випікання.
Тісто для піци на сковороді без дріжджів
Апетитне і смачне тісто для піци можна приготувати навіть на сковороді. Плюс такого рецепту в тому, що ви не витратите багато часу. Ідеальне рішення для спонтанних кулінарних ідей.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 400 гр.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1 склянка
- Молоко – 100 мл
- Сіль – 0, ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Збиваємо яйце з сіллю до легкої піни.
2. Вливаємо молоко, яке заздалегідь дістаємо їх холодильника. Продукт не повинен бути крижаним. Розмішуємо рідку суміш.
3. Просіваємо до отриманого борошно. Ретельно розмішуємо масу, в середині процесу підливаємо рослинне масло.
4. Даємо тісту трохи настоятися, потім виливаємо його на сковороду і обсмажуємо з обох сторін на повільному вогні.
Тісто на майонезі без дріжджів для домашньої піци
Майонезное тісто для домашньої піци завжди виходить яскравим смаком і більш ніжним і м’яким. Рецепт приготування дуже простий, а також ви здивуєтеся мінімального набору продуктів.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 400 гр.
Склад:
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Майонез – 150 гр.
Процес приготування:
1. Яйця розбиваємо в загальну тарілку і ретельно збиваємо до однорідної суміші з легкою піною.
2. Додаємо до яєчної суміші майонез і продовжуємо збивати до змішування інгредієнтів.
3. Повільно додаємо борошно. Бажано, перед цим її просіваємо. Замішуємо тісто до готовності.
4. Тісто з майонезу для піци готове до подальшого застосування. Таку основу можна обсмажувати на сковороді або випікати в духовці.
М’яке тісто для піци без дріжджів як у піцерії
В домашніх умовах цілком реально приготувати таку ж ідеальну піцу, як і в вашої улюбленої піцерії. Весь секрет полягає в належному тесті. Спробуйте простий, але при цьому оригінальний рецепт без використання дріжджів.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1,5 склянки
- Молоко – 150 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сода – 0,1 ч. л.
- Оцет – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. З’єднуємо яйце з молоком, сіллю і цукром. Збиваємо, щоб суміш стала однорідною.
2. Просіваємо борошно. Гасимо оцтом Соду і додаємо до маси.
3. Починаємо замішувати тісто. Робимо це довго і якісно. Выминаем руками м’який однорідний грудку протягом 5-10 хвилин.
4. Поливаємо отриманий ком рослинним маслом. Знову выминаем руками, але вже нетривалий час.
5. Розкачуємо готове м’яке тісто для піци за допомогою качалки. Можна використовувати основу для подальшого готування!