Торт Панчо – 10 покрокових рецептів Санчо Панчо в домашніх умовах з фото

Покрокових рецептів торта Панчо існує дуже багато, у багатьох з них це торт у вигляді гірки зі шматочків повітряного бісквіта, зі сметанним кремом і шматочками ананасів або інших фруктів. Однак цей десерт можна урізноманітнювати різними добавками і внести в кожен рецепт щось нове.

Класичний рецепт Санчо Панчо зі сметаною і ананасами

Це технічно простий у виконанні торт, який здатний освоїти будь-який початківець кондитер. Головне спекти бісквіт і зробити сметанний крем, а далі треба просто зібрати торт з шматочків і додати в начинку горіхи і консервовані ананаси.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Для коржів:
  • Борошно пшеничне 220 гр.
  • Цукор-пісок 210 гр.
  • Сметана 25% 210 гр.
  • Згущене молоко 200 мл
  • Яйце куряче 2 шт. (С0)
  • Какао-порошок 35 гр.
  • Розпушувач 10 гр.
  • Сіль 6 гр.
  • Сода харчова 2 гр.
  • Ванілін 3 гр.
  • Для крему:
  • Сметана 25% 530 гр.
  • Цукор-пісок 210 гр.
  • начинку:
  • Ананас консервований 300 гр.
  • Волоський горіх 130 гр.
  • Для глазурі:
  • Какао-порошок 10 гр.
  • Сметана 25% 75 гр.
  • Цукор-пісок 45 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати торт Санчо Панчо в домашніх умовах за класичним рецептом? Для бісквіта в чашу міксера вбити яйця, всипати цукор. Збити суміш до освітлення і збільшення маси в об’ємі.
  2. згущене молоко Вилити в чашу до яєчної суміші, збити ще близько 1 хв. Додати сметану і збити до однорідного стану.
  3. В окремій ємності змішати сухі продукти: борошно, сіль, какао, соду, розпушувач і ванілін. Просіяти їх все через сито.
  4. Додати суху суміш до яєчної суміші, збити віночком або міксером, щоб не було грудочок.
  5. Форму для випічки застелити харчовою пергаментом, вилити туди тісто. Духовку заздалегідь розігріти до 180 градусів. Випікати бісквіт 45-50 хв. Якщо дерев’яна зубочистка виходить сухою, значить, бісквіт готовий.
  6. Залишити корж остигати у формі для випікання, потім дістати, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник дозрівати на пару годин, хоча б на годину. За цей час волога в бісквіті розійдеться від центру до країв, він стане щільніше, і не буде кришитися при нарізці.
  7. Відкрити банку консервованих ананасів, відкинути їх на сито і дати стекти сиропу. Ананаси порізати на невеликі кубики.
  8. Волоські горіхи прожарити на сухій сковороді. Коли вони охолонуть, перетерти горіхи між руками, щоб відвалилася коричнева лушпиння, яка дає гіркоту.
  9. волоські горіхи Порубати в комбайні або ножем на шматочки середнього розміру.
  10. Для крему збити міксером сметану і цукор до однорідності і злегка повітряного стану. Четверту частину крему відкласти для покриття торта. Якщо попалася жидковатая сметана, її можна викласти в марлю, складену в 4 рази, і повісити на пару годин над ємністю. Сироватка піде, залишиться щільна частина, однак вага сметани зменшиться.
  11. Охолоджений бісквіт вийняти з плівки, порізати на кубики 2х2 см розміром.
  12. Бісквітні кубики висипати в чашу, де лежить крем, всипати горіхи і ананас.
  13. Перемішати лопаткою, щоб всі шматочки бісквіта вкрилися кремом.
  14. Для глазурі в маленькій каструлі змішати сметану, какао-порошок і цукор. Варити, поки не розчиняться всі інгредієнти, весь час мішаючи. Глазур трохи остудити.
  15. Масу викласти на блюдо у вигляді гірки. Полити торт відкладеним сметанним кремом. Глазур вилити в кондитерський або звичайний мішечок, відрізати куточок і полити торт, виписуючи будь-які візерунки.

Приємного апетиту!

Санчо Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах

шоколадний торт Панчо велика кількість волоських горіхів чудово поєднується з вишнею, солодким нектаринами і сметанним кремом.

Час приготування: 2 години 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

Для бісквіта:

  • Борошно пшеничне – 200 г;
  • великі Яйця курячі – 2 шт.;
  • Сметана – 175 г;
  • цукор – пісок-180 г;
  • Згущене молоко – 170 г;
  • Какао-порошок – 30 г;
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.

Для крему:

  • Сметана 25 % ‑ 1 кг;
  • Цукровий пісок – 190 г;
  • Ванілін – 3 р.

Для начинки:

  • Нектарини стиглі – 2 шт.;
  • Вишня – 120 г;
  • Горіхи волоські – 140 р.

Для глазурі:

  • Шоколад – 60 г;
  • Масло 82,5 % ‑ 35 р.

Для просочення:

  • Вишневий сік (від замороженої вишні) – 40 мл

Процес приготування:

1. У миску просіяти разом борошно, какао-порошок і розпушувач.

2. В чаші для тіста змішати яйця з дрібкою солі, збити міксером до збільшення в об’ємі. Всипати цукор в кілька прийомів і збивати ще близько 5 хв. Маса побіліє і стане пишною.

3. Додати сметану, згущене молоко (не варену), розмішати.

4. В рідку суміш додати частинами сухі інгредієнти, збити все міксером до однорідної консистенції.

5. Вилити у форму і відправити в заздалегідь розігріту духовку на 45 хв. при температурі 180 градусів. Перевірити готовність дерев’яною шпажкою.

6. Горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, перетерти між руками, щоб позбутися від коричневої лушпиння. Крупно порубати ножем.

7. Густу сметану змішати з цукром і ваніліном, дати постояти на столі близько 10 хв., щоб кристали цукру розчинилися. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник.

8. Приготований бісквіт трохи остудити у формі і перекласти на решітку в перевернутому вигляді, щоб він повністю охолов.

9. З вимитої вишні (розмороженої або свіжої) видалити кісточки, додати 60 г цукру, варити після закипання на середньому вогні, помішуючи, ще 5 хв. Частина соку, що виділився при варінні, залишити для просочення, решта злити.

10. З остиглого бісквіта відрізати знизу 1 корж близько 1 см завтовшки, залишок порізати на невеликі кубики.

11. Відрізаний корж покласти на блюдо, просочити сиропом з соку вишні за допомогою пензлика.

12. Відкласти 5 ст. л. крему окремо, решта піде в торт. Змастити корж кремом, на крем викласти шматочки нектаринів, розкласти частина вишні і горіхів.

13. Обваляти частина шматочків бісквіта в кремі, викласти наступним шаром. Далі знову фрукти, ягоди та горіхи. Вкривати, таким чином, торт, формуючи гірку.

14. Змастити торт залишками крему і прибрати в холодильник на 2 години.

15. Через 2 години приготувати глазур. Шоколад розтопити імпульсами по 5-10 сек. в мікрохвильовці, після кожного разу перемішуючи. Додати в кінці вершкове масло, воно розтане від температури шоколаду. Дати глазурі злегка охолонути і полити холодний торт.

Приємного апетиту!

Смачний рецепт торта Панчо без випічки

Швидкий варіант торта на швидку руку нагоді, коли на випічку часу не залишається. В такому випадку прийдуть на допомогу готові покупні бісквітні коржі, які можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Коржі бісквітні – 225 г;
  • Сметана 26 % ‑ 800 мл;
  • цукор – пісок- 150 г;
  • Ананаси консервовані – 360 г;
  • Горіхи волоські – 70 г;
  • Ванілін – 4 г;
  • Шоколад молочний – 40 р.

Процес приготування:

1. Густу жирну сметану змішати в глибокій мисці з цукровим піском і ваніліном і збити за допомогою міксера. Дати постояти при кімнатній температурі 7-10 хв., щоб цукор повністю розійшовся в сметані і не хрумтів на зубах, потім поставити в холодильник.

2. Готовий бісквіт з магазину (бажано шоколадний) порізати на кубики із стороною 2 див.

3. Горіхи прожарити на сковороді, видути з них лушпиння і подрібнити ножем або блендером до стану великої крихти.

4. Ананаси викласти в сито, злити сироп і порізати невеликими кубиками.

5. В рознімної формі змастити дно невеликою кількістю крему. Викласти шар з шматочків бісквіта. Налити зверху крем.

6. Викласти ананаси і посипати горіхами. Накрити шаром з шматочків бісквіта.

7. Так зібрати весь торт. Зверху залити його шаром крему і прибрати в холодильник на 2-3 години просочитися.

8. Розтопити шоколад на водяній бані або короткими імпульсами в мікрохвильовці (головне не перегріти, інакше згорнеться) і залити зверху охолоджений торт.

Приємного апетиту!

Простий і дуже смачний рецепт торта Панчо з вишнею

Кислинка вишні чудово відтіняє солодкість більшості шоколадних бісквітів. Для рецепту цього торта береться консервована вишня, сироп теж не пропаде – піде на просочення.

Час приготування: 1 годину.

Порцій: 8.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 250 г;
  • Яйця курячі – 5 шт.;
  • Цукровий пісок – 310 г;
  • Розпушувач тіста – 7 г;
  • Какао-порошок – 25 г;
  • Сіль – 1 щіпка.

Для крему:

  • Сметана від 26 % жирності – 960 г;
  • Цукровий пісок ‑ 375 г;
  • Ванілін – 5 р.

Для начинки:

  • Вишня консервована – 190 г;
  • Сироп від вишні – 75 мл

Процес приготування:

1. Змішати просіяне борошно, какао і розпушувач.

2. Окремо в миску вбити яйця, додати трохи солі, цукор і збити міксером на великих обертах до освітлення і збільшення обсягу в 2 рази.

3. В яєчну масу всипати суху суміш, акуратно перемішати лопаткою рухами зверху вниз, щоб не пошкодити повітряну структуру меренги.

4. Вилити тісто у силіконову форму, випікати близько 50 хв. в духовці, прогрітій до 180 градусів. Готовність визначити за сухою дерев’яною шпажці.

5. Бісквіт остудити до кімнатної температури, загорнути в плівку і прибрати в холодильник.

6. Змішати сметану, ванілін і цукор в мисці, збивати близько 5-7 хв. міксером. Крупинки цукру повинні розтанути. Близько 1,5 склянки крему відкласти окремо і прибрати в холодильник.

7. Бісквіт порізати на товсті брусочки і невеликі кубики.

8. Вишню відкинути на сито, сироп вилити в чашку.

9. Викласти шар нарізаного бісквіта, просочити його сиропом пензликом. Полити товстим шаром крему, викласти частину ягід.

10. Далі знову викласти шар з шматочків бісквіта і т. д., поки не скінчиться бісквіт, крем і вишні. Сформувати торт у вигляді гірки, щоб він звужувався догори. Прибрати десерт в холодильник на годину.

11. Через годину вийняти торт з холодильника, змастити його за допомогою ложки залишками сметанного крему.

Приємного апетиту!

Ніжний Санчо Панчо з бананами в домашніх умовах

Некласичний варіант начинки для торта Панчо – банани. Їх можна карамелізувати, але якщо на це немає часу, то можна просто порізати на шматочки. Головне вибрати стиглі банани – вони своєю солодкістю краще всього підкреслять смак сметанного крему.

Час приготування: 2 години.

Порцій: 8.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 160 г;
  • Яйця курячі – 4 шт.;
  • Цукровий пісок – 140 г;
  • Какао-порошок – 25 г;
  • Масло – 5 г;
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.;
  • Сіль – щіпка.

Для начинки:

  • Банани – 2 великих.

Для крему:

  • Сметана 26 % жирності – 780 г;
  • Цукровий пісок – 260 р.

Для глазурі:

  • Шоколад темний – 60 г;
  • Вершки жирні 33 % ‑ 32 мл

Процес приготування:

1. Яйця потрібно брати найбільші. Розбити в миску, почати збивати міксером на великій швидкості.

2. Тонкою цівкою всипати потроху цукор, змішаний з ваніліном, продовжуючи збивати ще близько 6-7 хв.

3. В окремий посуд просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, перемішати.

4. У три прийоми всипати борошняну суміш в яєчну масу, обережними рухами перемішати тісто лопаткою.

5. Духовку нагріти до 180 градусів. На деко встановити 2 форми по 17 см діаметром або одну велику близько 20-24 див. Боки форм змастити маслом і присипати борошном (якщо вони не силіконові). Розлити тісто по формах, поділивши навпіл (якщо форма одна, просто вилити все тісто в неї).

6. Випікати бісквіт близько 45 хв., перевіривши готовність дерев’яною зубочисткою. Остудити у формі, дістати і прибрати в холодильник, загорнувши в харчову плівку.

7. Для крему змішати цукор зі сметаною і збивати міксером близько 5 хв. Можна додати пару крапель ароматизатора банана або придбати сухий порошок банана в кондитерському магазині, це додасть крему легкий банановий присмак.

8. Банани очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.

9. Бісквіт вийняти з плівки і порізати середніми кубиками.

10. На блюдо викласти шар бісквіта, потім розкласти шматочки банана і все залити сметанним кремом. Знову покласти бісквіт, банани і крем. Таким чином сформувати торт у вигляді похилої гірки. Зверху покрити торт залишками крему.

11. Для глазурі нагріти вершки, поламати в них невеликими шматочками шоколад і розмішати, поки шоколад не розтане. Полити глазур’ю торт зверху.

Приємного апетиту!

Класичний рецепт торта Панчо в мультиварці

Бісквіт для торта в мультиварці дуже добре піднімається, виходить пишним і злегка вологим. Це відмінна альтернатива, якщо не хочеться возитися з духовкою або якщо поруч бігає маленька дитина, яка може обпектися про дверку гарячого духової шафи.

Час приготування: 2 години.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яйця курячі ‑ 6 шт.;
  • Борошно пшеничне – 170 г;
  • цукор – пісок- 250 г;
  • Лимонна кислота – 0,5 ч. л.;
  • Екстракт ванілі – 1 ч. л.;
  • Крохмаль кукурудзяний або картопляний – 60 г;
  • Сметана жирністю від 25 % ‑ 800 г;
  • Цукор для крему – 200 г;
  • Горіхи волоські – 80 г;
  • Ананаси консервовані – 1 банку.

Процес приготування:

1. Білки відокремити від жовтків. Білки почати збивати з дрібкою солі і лимонної кислотою до виникнення піни, тонкою цівкою всипати потроху цукор, додати швидкість у міксера і збивати до твердих піків.

2. Окремо збити жовтки або перетерти з залишками цукру і екстрактом ванілі дочиста.

3. Крохмаль і борошно просіяти в миску до жовтків, перемішати, покласти туди ж 1/3 частина білків і розмішати ложкою. Додати залишки білків і обережно перемішати рухами зверху вниз.

4. Викласти тісто в чашу мультиварки і виставити програму «Випічка» на 65-70 хв. Після відключення не відкривати пристрій ще близько 15 хв. Потім витягнути чашу з бісквітом, остудити, перевернути і викласти на блюдо.

5. З бісквіта зрізати корж завтовшки 1,5 см, решту нарізати на кубики середньої величини.

6. Сметану і цукор збити разом і залишити на 10 хв. на столі, щоб розійшовся цукор.

7. З ананасів злити сік і порізати їх на шматочки.

8. Цілий корж просочити сиропом з-під ананасів, намазати кремом, розкласти по ньому горіхи та шматочки фруктів.

9. Відкласти частину крему на покриття, а в решті крем покласти кубики бісквіта, залишки горіхів, ананасів і перемішати. Викласти цю масу гіркою на корж.

10. Зверху змастити залишками сметанного крему і прибрати просочуватися на 1-2 години.

Приємного апетиту!

Як приготувати торт Панчо з пряників?

Швидкий «ледачий» торт з готових продуктів врятує, коли не залишилося часу або сил на приготування повноцінного десерту. За смаком він нітрохи не поступається купованим, головне взяти ароматні м’які пряники, стиглі банани і якісний шоколад.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • шоколадні Пряники – 350 г;
  • Сметана 26 % жирності – 410 г;
  • великі Банани – 2 шт.;
  • Пудра цукрова – 140 г;
  • Шоколад молочний або темний – 70 р.

Процес приготування:

1. Купувати потрібно пряників без начинки. Обов’язково перевірити їх ще в пакеті на свіжість і м’якість. Всі пряники порізати по горизонталі на 2 половини. Якщо в пакеті були пригнічені пряники, їх теж потрібно залишити для складання торта.

2. Банани очистити від шкірки і нарізати поперек кружечками по 0,5 см завтовшки.

3. Цукрову пудру бажано купувати без крохмалю у складі або зробити вдома. Головне максимально подрібнити цукор в кавомолці, щоб пудра крупного помелу не хрустіла потім на зубах у кремі.

4. Для крему змішати цукрову пудру зі сметаною, збити близько 3-5 хв., щоб пудра розтанула в кремі. Не варто лякатися, спочатку пудра разжижит сметану, але потім все знову загусне до первісної консистенції.

5. Половинки пряників занурювати в крем цілком і викладати в один шар на тарілці. Дірки між пряниками законопатити шматочками колотих пряників. Змастити все сметанним кремом.

6. Розкласти по пряникам шматочки бананів, накрити наступним шаром з пряників. За таким принципом зібрати весь торт, формуючи його у вигляді гірки.

7. Змастити торт великою кількістю крему і полити розтопленим шоколадом. Прибрати на просочення на 2-3 години, але якщо потрібно, то можна вже через півгодини.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування Санчо Панчо зі згущеним молоком

Дуже смачний торт виходить, якщо в класичний сметанний крем додати згущене молоко, вона пом’якшує смак сметани і цукор в крем тоді вже можна не додавати.

Час готування: 1 година 50 хв.

Порцій: 6.

Склад:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 4 шт.;
  • Цукровий пісок – 130 г;
  • Борошно пшеничне – 100 г;
  • Какао-порошок – 25 р.

Для крему:

  • Сметана від 25 % жирності – 750 г;
  • Згущене молоко біла – 1 банку;
  • Ванільний цукор – 12 р.

Для начинки:

  • Горіхи волоські – 90 г;
  • Ананаси консервовані – 240 р.

Для покриття:

  • Вершки від 33 % ‑ 100 м;
  • Цукор ванільний – 10 р.

Для глазурі:

  • Шоколад – 100 г;
  • Вершки жирні – 50 г

Процес приготування:

1. Духовку розігріти до 200 градусів. На дно форми з діаметром 22 см застелити харчовою пергамент.

2. У мисці з’єднати яйця з цукром і збити міксером до збільшення в об’ємі.

3. В інший посуд просіяти борошно і какао-порошок, додати потроху яйця і збити.

4. Вилити тісто у форму і випікати близько півгодини. Дістати бісквіт з духовки і остудити у формі.

5. Жирну сметану збити зі згущеним молоком і ванільним цукром до пишності.

6. З ананасів злити сироп, самі фрукти нарізати кубиками.

7. Горіхи прожарити на сухій сковороді, зняти по можливості коричневу суху полову і крупно порубати ножем.

8. Бісквіт нарізати на кубики із стороною 2 см, викласти на крем. Туди ж відправити горіхи і ананаси. Обережно перемішати і викласти на блюдо у вигляді щільно утрамбованої гірки.

9. Для покриття, холодні вершки (їх можна потримати в морозилці близько 5-10 хв.) збити з ванільним цукром до твердих піків. Промазати поверхню торта цим кремом за допомогою столової ложки.

10. Для глазурі вершки довести до кипіння і залити ними поламаний на шматочки шоколад, перемішати, щоб шоколад розтанув. Полити цією глазур’ю добре охолоджений торт.

Приємного апетиту!

Смачний шоколадний торт Санчо Панчо

Для любителів всього шоколадного представляємо торт Панчо, в якому шоколадний не тільки бісквіт, але також і крем. Банани можна замінити вишнею, так теж буде смачно.

Час готування: 1 година 45 хв.

Порцій: 6.

Склад:

Для бісквіта:

  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Кефір 3,2 % жирності – 1 стакан;
  • Цукровий пісок – 1 склянка;
  • Какао-порошок – 2 ст. л.;
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Банани – 3 шт.

Для крему:

  • Сметана 26 % ‑ 350 г;
  • Какао-порошок – 1 ст. л.;
  • Цукровий пісок – 1 стакан.

Процес приготування:

1. В чаші змішати яйця і цукор з дрібкою солі, збити до пишноти і зростання в обсязі. Додати жирний кефір і розмішати.

2. Борошно просіяти з какао і розпушувачем, потроху додати в яєчну суміш і ретельно збити міксером.

3. Духовку нагріти до 180 градусів, форму змастити маслом і присипати борошном. Вилити тісто у форму і відправити в духовку на 20-30 хв. Якщо діаметр форми великий, то, можливо, тісто пропечеться швидше. Перевіряти методом сухої шпажки.

4. Бісквіт остудити у формі, загорнути в плівку і покласти в холодильник.

5. Сметану, какао і цукор змішати в мисці, збити міксером близько 5 хв., прибрати в холодильник, попередньо відклавши близько 100 г крему для фінального покриття.

6. Бісквіт порізати на кубики середньої величини. Банани очистити і нарізати кружальцями товщиною близько 4 мм

7. Поділити кубики бісквіта на 3 частини. Викласти першу частину на блюдо, дуже щедро змастити кремом і викласти на нього банани.

8. Наступний шар бісквіта буде трохи менше в діаметрі, щоб отримати гірку. Також жирно полити бісквіт шоколадним кремом і покрити шматочками бананів.

9. Залишки бісквіта змішати із залишками крему, кружечки бананів порізати ще на четвертинки і додати до бісквіту, перемішати. З цієї маси зробити вершину торта.

10. Покрити торт кремом за допомогою шпателя або ложки і поставити в холодильник на просочення.

Приємного апетиту!

Простий рецепт з використанням персиків

Як варіант, в начинку для торта Панчо можна додати свіжі персики, потрібно вибрати соковиті і стиглі екземпляри. Десерт виходить дуже ніжним, повітряним і по-справжньому літнім.

Час приготування: 1 годину.

Порцій: 4.

Склад:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі ‑ 3 шт.;
  • Цукровий пісок ‑ 70 г;
  • Борошно пшеничне ‑ 75 г;
  • Какао-порошок ‑ 1 ст. л.;
  • Крохмаль кукурудзяний ‑ 10 г;
  • Розпушувач для тіста ‑ 1,5 р.

Для крему:

  • Сметана 26-30 % жирності ‑ 500 г;
  • цукрова Пудра ‑ 120 р.

Для начинки:

  • Персики свіжі ‑ 6 шт.;
  • масло 82,5 % ‑ 1 ст. л.;
  • Цукровий пісок ‑ 2 ст. л.

Для глазурі:

  • Шоколад темний ‑ 130 г;
  • Вершки 33 % ‑ 60 мл

Процес приготування:

1. Персики порізати на 10 частин, викинути кісточки. Розпустити в сковороді вершкове масло, додати цукор. Викласти у цю рідину персики, обсмажувати на сильному вогні близько 2-3 хв. Остиглі шматочки персиків відкинути на сито, сік злити в чашку.

2. Добре охолоджену сметану збити до пишноти, додати пудру і сік, злитий з персиків, знову збити. Прибрати в холодильник.

3. Для бісквіта змішати яйця з цукром, збити міксером до пишноти і збільшення маси в об’ємі. Просіяти туди ж борошно, какао, крохмаль і розпушувач.

4. Дно форми застелити харчовою пергаментом, боки промазати маслом і присипати борошном, залишки струсити.

5. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці близько 10-15 хв. Остудити і порізати на кубики по 2 див.

6. Бісквіт перемішати зі сметанним кремом (залишити трохи для покриття), додати туди персики. Мокрими руками з маси сформувати на тарілці гірку, змастити кремом і прибрати в холодильник просочуватися.

7. Вершки довести до кипіння, дрібно покришити шоколад і розмішати його в вершках до розчинення, потім злегка остудити глазур. Полити охолоджений торт глазур’ю.

Приємного апетиту!