Торт Панчо – 10 покрокових рецептів Санчо Панчо в домашніх умовах з фото

Смачний рецепт торта Панчо без випічки

Швидкий варіант торта на швидку руку нагоді, коли на випічку часу не залишається. В такому випадку прийдуть на допомогу готові покупні бісквітні коржі, які можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Коржі бісквітні – 225 г;
  • Сметана 26 % ‑ 800 мл;
  • цукор – пісок- 150 г;
  • Ананаси консервовані – 360 г;
  • Горіхи волоські – 70 г;
  • Ванілін – 4 г;
  • Шоколад молочний – 40 р.

Процес приготування:

1. Густу жирну сметану змішати в глибокій мисці з цукровим піском і ваніліном і збити за допомогою міксера. Дати постояти при кімнатній температурі 7-10 хв., щоб цукор повністю розійшовся в сметані і не хрумтів на зубах, потім поставити в холодильник.

2. Готовий бісквіт з магазину (бажано шоколадний) порізати на кубики із стороною 2 див.

3. Горіхи прожарити на сковороді, видути з них лушпиння і подрібнити ножем або блендером до стану великої крихти.

4. Ананаси викласти в сито, злити сироп і порізати невеликими кубиками.

5. В рознімної формі змастити дно невеликою кількістю крему. Викласти шар з шматочків бісквіта. Налити зверху крем.

6. Викласти ананаси і посипати горіхами. Накрити шаром з шматочків бісквіта.

7. Так зібрати весь торт. Зверху залити його шаром крему і прибрати в холодильник на 2-3 години просочитися.

8. Розтопити шоколад на водяній бані або короткими імпульсами в мікрохвильовці (головне не перегріти, інакше згорнеться) і залити зверху охолоджений торт.

Приємного апетиту!