Ніжне «Пташине молоко» з манкою, приготоване в мультиварці
Приготувати яскравий домашній десерт «Пташине молоко» можна в мультиварці. Ніжний торт з кремом з манної крупи по достоїнству оцінять ваші гості. Подавайте разом з гарячим чаєм!
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Борошно – 250 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- Крупа манна – 2,5 ст. ложки
- Молоко – 2 склянки
- Цукор – 120 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
Для глазурі:
- Шоколад – 60 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. У глибокому посуді розбиваємо курячі яйця. Доповнюємо їх цукром і добре збиваємо.
2. Сюди ж кладемо розтоплене вершкове масло, додаємо борошно і розпушувач. Ретельно вимішуємо тісто.
3. Підготовлений продукт викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо в режимі, який підходить для випічки. Приблизно 40 хвилин.
4. Готовий корж охолодити і розрізаємо на рівні по товщині частини.
5. Для крему відварюємо манну крупу в молоці з цукром. Додаємо в кашу вершкове масло і гарненько збиваємо масу.
6. Для глазурі з’єднуємо шматочки шоколаду і вершкового масла. Нагріваємо суміш і розмішуємо.
7. Між коржами розподіляємо крем. Весь торт поливаємо шоколадною глазур’ю. Ставимо десерт в холодильник до застигання і після подаємо до столу!