Торт «Пташине молоко» з манкою – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах

Ніжне «Пташине молоко» з манкою, приготоване в мультиварці

Приготувати яскравий домашній десерт «Пташине молоко» можна в мультиварці. Ніжний торт з кремом з манної крупи по достоїнству оцінять ваші гості. Подавайте разом з гарячим чаєм!

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Крупа манна – 2,5 ст. ложки
  • Молоко – 2 склянки
  • Цукор – 120 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Для глазурі:

  • Шоколад – 60 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибокому посуді розбиваємо курячі яйця. Доповнюємо їх цукром і добре збиваємо.

2. Сюди ж кладемо розтоплене вершкове масло, додаємо борошно і розпушувач. Ретельно вимішуємо тісто.

3. Підготовлений продукт викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо в режимі, який підходить для випічки. Приблизно 40 хвилин.

4. Готовий корж охолодити і розрізаємо на рівні по товщині частини.

5. Для крему відварюємо манну крупу в молоці з цукром. Додаємо в кашу вершкове масло і гарненько збиваємо масу.

6. Для глазурі з’єднуємо шматочки шоколаду і вершкового масла. Нагріваємо суміш і розмішуємо.

7. Між коржами розподіляємо крем. Весь торт поливаємо шоколадною глазур’ю. Ставимо десерт в холодильник до застигання і після подаємо до столу!