Покроковий рецепт приготування торта з печива, згущеного молока і масла
Такий смачний домашній торт без випічки вийде приготувати у кожного! Рецепт простий, без використання духовки. Крем зі згущеного вареного молока і вершкового масла відмінно просочує печиво, робить готовий десерт дуже ніжним і смачним. Для оригінального і незвичайного смаку буде використовуватися і кави.
Час готування: 6 год 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Печиво – 500 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене варене – 300 гр.
- Арахіс – 100 гр.
- Вода – 150 мл (окріп)
- Кави – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Викладаємо в глибоку ємність розм’якшене вершкове масло і згущене молоко.
2. Міксером збиваємо дані компоненти до моменту, поки не утворюється однорідний крем.
3. Викладаємо в чашку кави, заливаємо його окропом. Остуджуємо напій.
4. Подрібніть арахіс будь-яким зручним способом.
5. Кожне печиво опустіть у каву. Для приготування цього торта краще використовувати сухе печиво. На дно підходящої ємності викладаємо основу з печива.
6. Рівномірно поверх печива розподіляємо підготовлений крем зі згущеного молока і масла.
7. Присипаємо крем арахісом.
8. Аналогічним чином, чергуючи шари з печива, крему і арахісу, збираємо торт повністю. Ставимо десерт в холодильник мінімум на 6 годин.
9. Торт без випічки печива, згущеного молока і масла готовий!
Приємного вам чаювання!