Капуста, тушкована з куркою та картоплею на сковороді
Капуста, тушкована з куркою і картоплею в сковороді – це збалансована страва, яка відразу включає до свого складу овочевий гарнір і рум’яну курочку з ніжним та соковитим м’ясом. Подайте таку вечерю своїй родині, і кожен домочадець залишиться задоволеним – гарантовано!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Курка – 500 гр.
- Картопля – 800 гр.
- Капуста молода – 0,5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Сіль – 1-2 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Кмин – 1 ч.л.
- Вода – 0,5 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Курку ретельно промиваємо та обсушуємо будь-яким зручним способом, розрізаємо на порційні шматочки.
Крок 2. Овочі очищаємо та подрібнюємо: м’якоть солодкого перцю соломкою, цибулю півкільцями, а моркву натираємо на тертці.
Крок 3. Капусту ріжемо на квадратики невеликого розміру.
Крок 4. У глибокій жаровні розжарюємо олію і швидко підрум’янюємо птицю, посипаємо чорним перцем і сіллю.
Крок 5. До м’яса висипаємо овочі (крім капусти), помішуючи, смажимо пару хвилин, а потім вливаємо 50 мл води і гасимо під кришкою 4-5 хвилин.
Крок 6. Далі вводимо до складу кубики картоплі, додаємо ще трохи солі та перцю – перемішуємо.
Крок 7. Слідом викладаємо капусту, посипаємо кмином.
Крок 8. Додаємо трохи води і томимо інгредієнти під кришкою близько півгодини.
Крок 9. Перед подачею знімаємо пробу і при необхідності досолюємо. Готуйте та отримуйте задоволення не тільки від результату, а й від процесу!