Смачна тушкована капуста з фаршем
Смачна тушкована капуста з фаршем – це проста в приготуванні і дуже смачна страва, яка припаде до смаку, як м’ясоїду, так і тому, хто в основному віддає переваги овочам. Якщо готуєте в літній сезон, рекомендується використовувати свіжі томати, а не пасту.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Фарш курячий – 500 гр.
- Капуста – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Паста томатная – 1 ст.л.
- Олія – для смаження.
- Зелень – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Пасеруємо на олії натерту на тертці моркву і цибульні півкільця.
Крок 2. До засмаження викладаємо фарш і рубаний часник, посипаємо сіллю та чорним перцем – помішуємо, розбиваючи м’ясні грудочки.
Крок 3. Продовжуємо смаження до зміни кольору фаршу.
Крок 4. Капусту шаткуємо тонкою соломкою і розминаємо руками.
Крок 5. Викладаємо капусту в сковорідку, також додаємо томатну пасту, сіль та перець – заважаємо.
Крок 6. Накриваємо вогнетривкий посуд кришкою і гасимо протягом 20 хвилин, іноді помішуючи.
Крок 7. Подаємо страву в порційних піалах, прикрасивши гілочками свіжої зелені. Смачного!