Тушена капуста класична – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смачна тушкована капуста з фаршем

Смачна тушкована капуста з фаршем – це проста в приготуванні і дуже смачна страва, яка припаде до смаку, як м’ясоїду, так і тому, хто в основному віддає переваги овочам. Якщо готуєте в літній сезон, рекомендується використовувати свіжі томати, а не пасту.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Капуста – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Зелень – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Пасеруємо на олії натерту на тертці моркву і цибульні півкільця.

Крок 2. До засмаження викладаємо фарш і рубаний часник, посипаємо сіллю та чорним перцем – помішуємо, розбиваючи м’ясні грудочки.

Крок 3. Продовжуємо смаження до зміни кольору фаршу.

Крок 4. Капусту шаткуємо тонкою соломкою і розминаємо руками.

Крок 5. Викладаємо капусту в сковорідку, також додаємо томатну пасту, сіль та перець – заважаємо.

Крок 6. Накриваємо вогнетривкий посуд кришкою і гасимо протягом 20 хвилин, іноді помішуючи.

Крок 7. Подаємо страву в порційних піалах, прикрасивши гілочками свіжої зелені. Смачного!