Тушкована капуста з цибулею та морквою на сковороді
Тушкована капуста з цибулею і морквою – це проста в приготуванні і дуже смачна страва, яка стане для вас збалансованим і корисним прийомом їжі, після якого ви ще довго не відчуватимете почуття голоду і не захочете перекушувати чимось шкідливим і солодким.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 8 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.
- Капуста – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Соус томатний – 4 ст.
- Вода – 700 мл.
- Олія – для смаження.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищену головку цибулі дрібно рубаємо і висипаємо на дно сковорідки.
Крок 2. Слідом відправляємо брусочки моркви та олію, починаємо смаження.
Крок 3. Подрібнюємо капусту і викладаємо до засмаження.
Крок 4. Заливаємо інгредієнти томатним соусом та водою. Солимо і томимо під кришкою 30-40 хвилин.
Крок 5. Ароматну овочеву страву подаємо до столу «з запалу, з жару» і насолоджуємося. Смачного!