Тушена капуста класична – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована капуста з цибулею та морквою на сковороді

Тушкована капуста з цибулею і морквою – це проста в приготуванні і дуже смачна страва, яка стане для вас збалансованим і корисним прийомом їжі, після якого ви ще довго не відчуватимете почуття голоду і не захочете перекушувати чимось шкідливим і солодким.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 8 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Морква – 1 шт.
  • Капуста – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Соус томатний – 4 ст.
  • Вода – 700 мл.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищену головку цибулі дрібно рубаємо і висипаємо на дно сковорідки.

Крок 2. Слідом відправляємо брусочки моркви та олію, починаємо смаження.

Крок 3. Подрібнюємо капусту і викладаємо до засмаження.

Крок 4. Заливаємо інгредієнти томатним соусом та водою. Солимо і томимо під кришкою 30-40 хвилин.

Крок 5. Ароматну овочеву страву подаємо до столу «з запалу, з жару» і насолоджуємося. Смачного!