Простий і смачний рецепт тушкованої капусти з картоплею
Такий варіант тушкованої капусти з картоплею – підійде тим, хто не може насититися тільки цим овочем. При цьому, в процесі гасіння, картопля також проходить щадну обробку і зберігає всі корисні властивості. Сосиска додає страві смаку, особливо якщо вибрати підкопчений продукт.
Час приготування: 1 годину.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Сосиска – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – 2 ч. л.
- Спеції – ¼ ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Часник – 3 зуб.
- Паста томатна – за смаком.
Процес приготування:
1. Очищені картоплини нарізають великим кубиком.
2. Цибулину і моркву шинкзатишок більш дрібно, а можна натерти в стружку.
3. Капусту краще порізати тонко, щоб приготувалася швидше і легше протушилась.
4. Зубчики часнику слід розчавити, а потім дуже дрібно нарізати.
5. Сосиски нарізають кружечками середньої товщини.
6. В чаші обсмажують з олією часник, цибулю і сосиски, потім додають моркву і продовжують готувати засмажку протягом 5 хвилин. Для цього процесу підходять режими «випічка» або «смаження».
7. До засмажки кладуть капусту і картоплю, додають спеції і сіль, а також додають томатну пасту. Вміст чаші заливають гарячою водою і тримають під кришкою в режимі «випічка» протягом 40 хвилин.
8. За 10 хвилин до готовності до капусти додають нарізану зелень і листочки лавра. Приємного апетиту!