Тушкована капуста в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт тушкованої капусти з картоплею

Такий варіант тушкованої капусти з картоплею – підійде тим, хто не може насититися тільки цим овочем. При цьому, в процесі гасіння, картопля також проходить щадну обробку і зберігає всі корисні властивості. Сосиска додає страві смаку, особливо якщо вибрати підкопчений продукт.

Час приготування: 1 годину.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 3.

Склад:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Сосиска – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Спеції – ¼ ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Часник – 3 зуб.
  • Паста томатна – за смаком.

Процес приготування:

1. Очищені картоплини нарізають великим кубиком.

2. Цибулину і моркву шинкзатишок більш дрібно, а можна натерти в стружку.

3. Капусту краще порізати тонко, щоб приготувалася швидше і легше протушилась.

4. Зубчики часнику слід розчавити, а потім дуже дрібно нарізати.

5. Сосиски нарізають кружечками середньої товщини.

6. В чаші обсмажують з олією часник, цибулю і сосиски, потім додають моркву і продовжують готувати засмажку протягом 5 хвилин. Для цього процесу підходять режими «випічка» або «смаження».

7. До засмажки кладуть капусту і картоплю, додають спеції і сіль, а також додають томатну пасту. Вміст чаші заливають гарячою водою і тримають під кришкою в режимі «випічка» протягом 40 хвилин.

8. За 10 хвилин до готовності до капусти додають нарізану зелень і листочки лавра. Приємного апетиту!