Тушкована капуста з сосисками в мультиварці
Легкий рецепт, коли хочеться доповнити тушковану капусту якимось м’ясним продуктом, і при цьому немає часу або можливості морочитися з готуванням. Рекомендується використовувати сосиски вищого сорту, щоб вони зберегли форму і смак в процесі готування.
Час готування: 1 година 25 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Сосиска – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Приправа – 0,25 ч. л.
- Паста томатна – 0,5 ст. л.
- Вода – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Цибулину рубають на дуже дрібний кубик і готують, додавши трохи олії в режимі жарити, поки цибуля не підрум’яниться.
2. Капусту ріжуть на дрібну соломку, додають в каструлю і включають режим «гасіння». Додають потрібну кількість приправи разом з сіллю.
3. Окремо з’єднується паста з томатів з водою, і капуста заливається цією сумішшю. Мультиварка закривається, включається режим гасіння, а таймер виставляється на 60 хвилин.
4. Очищені сосиски шаткують кружечками і додають до капусти за 10 хвилин до закінчення готування. Вміст пристрою перемішується, і продукт продовжує готуватися з закритою кришкою.
5. Перед подачею капуста може бути посипана рубаною зеленню для краси. Готово!