Тушкована капуста в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована капуста з сосисками в мультиварці

Легкий рецепт, коли хочеться доповнити тушковану капусту якимось м’ясним продуктом, і при цьому немає часу або можливості морочитися з готуванням. Рекомендується використовувати сосиски вищого сорту, щоб вони зберегли форму і смак в процесі готування.

Час готування: 1 година 25 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Сосиска – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Приправа – 0,25 ч. л.
  • Паста томатна – 0,5 ст. л.
  • Вода – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Цибулину рубають на дуже дрібний кубик і готують, додавши трохи олії в режимі жарити, поки цибуля не підрум’яниться.

2. Капусту ріжуть на дрібну соломку, додають в каструлю і включають режим «гасіння». Додають потрібну кількість приправи разом з сіллю.

3. Окремо з’єднується паста з томатів з водою, і капуста заливається цією сумішшю. Мультиварка закривається, включається режим гасіння, а таймер виставляється на 60 хвилин.

4. Очищені сосиски шаткують кружечками і додають до капусти за 10 хвилин до закінчення готування. Вміст пристрою перемішується, і продукт продовжує готуватися з закритою кришкою.

5. Перед подачею капуста може бути посипана рубаною зеленню для краси. Готово!