Тушкована капуста з картоплею – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як смачно загасити капусту з картоплею в мультиварці?

Простий спосіб смачно загасити капусту з картоплею – в мультиварці. На кулінарний процес ви не витратите багато часу. Використовуйте ідею для вашого обіднього столу або в якості перекусу.

Час готування: 1 год

Час приготування: 45 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сосиска – 3 шт.
  • Соус томатний – 60 мл
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

1. Подрібнюємо цибулю, а морква пропускаємо через тертку.

2. Промиваємо білокачанну капусту дрібно шаткуємо її.

3. Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.

4. У чашу мультиварки вливаємо олію, кладемо сюди овочі, посипаємо їх сіллю і спеціями. Доповнюємо шматочками сосисок.

5. Вливаємо в вміст воду і томатну пасту. Готуємо в режимі для гасіння близько 45 хвилин.

6. Смачне і апетитне частування для вашого столу готово!