Тушкована картопля з мясом у казані – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані

Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані – це смачне і улюблене в багатьох сім’ях блюдо. Його можна подавати в якості поживного обіду або вечері. Для нескладного приготування в казані використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста свіжа – 250 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1 склянка
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріваємо казан з олією. Смажимо на ньому до м’якості порізану цибулю і моркву.

Крок 2. Дрібно шаткуємо капусту і викладаємо її в казан. Перемішуємо овочі і тушкуємо їх близько 5 хвилин.

Крок 3. Викладаємо до овочів м’ясний фарш. При бажанні, можна використовувати шматочки м’яса.

Крок 4. Очищаємо картоплю, ріжемо невеликими шматками. Кладемо їх в казан до решти інгредієнтів.

Крок 5. Солимо, перчимо вміст, доповнюємо томатною пастою і водою. Закриваємо кришкою і готуємо близько 40 хвилин.

Крок 6. В кінці готування посипаємо частування подрібненою зеленню.

Крок 7. Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!