Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані
Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані – це смачне і улюблене в багатьох сім’ях блюдо. Його можна подавати в якості поживного обіду або вечері. Для нескладного приготування в казані використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Капуста свіжа – 250 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 1 склянка
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розігріваємо казан з олією. Смажимо на ньому до м’якості порізану цибулю і моркву.
Крок 2. Дрібно шаткуємо капусту і викладаємо її в казан. Перемішуємо овочі і тушкуємо їх близько 5 хвилин.
Крок 3. Викладаємо до овочів м’ясний фарш. При бажанні, можна використовувати шматочки м’яса.
Крок 4. Очищаємо картоплю, ріжемо невеликими шматками. Кладемо їх в казан до решти інгредієнтів.
Крок 5. Солимо, перчимо вміст, доповнюємо томатною пастою і водою. Закриваємо кришкою і готуємо близько 40 хвилин.
Крок 6. В кінці готування посипаємо частування подрібненою зеленню.
Крок 7. Тушкована картопля з капустою і м’ясом в казані готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!