Тушкована картопля з мясом у казані – 8 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані

М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані – це цікаве блюдо для вашого обіду або вечері. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує вас своїм насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час приготування: 1 годину 50 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 12

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 кг
  • Яловичина баранина – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Морква – 400 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – 3 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Зіра – 2 ч. л.
  • Вода/бульйон – 2 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.

Крок 2. М’ясо промиваємо й обсушуємо, потім ріжемо на невеликі шматочки.

Крок 3. Обсмажуємо м’ясо в казані з олією. Готуємо до рум’янцю.

Крок 4. Додаємо до м’яса кільця ріпчастої цибулі.

Крок 5. Очищену моркву ріжемо кружальцями.

Крок 6. Болгарський перець розбираємо кубиком.

Крок 7. Викладаємо моркву з перцем в казан. Перемішуємо вміст.

Крок 8. Викладаємо сюди порізані помідори. Знову перемішуємо, доповнюємо сіллю і спеціями.

Крок 9. Очищаємо і промиваємо картоплю, потім ділимо їх на невеликі часточки.

Крок 10. Викладаємо картоплю в казан. Вливаємо воду і готуємо частування після закипання 1 годину, накривши кришкою.

Крок 11. М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані готово. Подавайте частування до столу!