М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані
М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані – це цікаве блюдо для вашого обіду або вечері. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує вас своїм насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час приготування: 1 годину 50 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 12
Інгредієнти:
- Картопля – 2 кг
- Яловичина баранина – 1,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Морква – 400 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – 3 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Зіра – 2 ч. л.
- Вода/бульйон – 2 склянки
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.
Крок 2. М’ясо промиваємо й обсушуємо, потім ріжемо на невеликі шматочки.
Крок 3. Обсмажуємо м’ясо в казані з олією. Готуємо до рум’янцю.
Крок 4. Додаємо до м’яса кільця ріпчастої цибулі.
Крок 5. Очищену моркву ріжемо кружальцями.
Крок 6. Болгарський перець розбираємо кубиком.
Крок 7. Викладаємо моркву з перцем в казан. Перемішуємо вміст.
Крок 8. Викладаємо сюди порізані помідори. Знову перемішуємо, доповнюємо сіллю і спеціями.
Крок 9. Очищаємо і промиваємо картоплю, потім ділимо їх на невеликі часточки.
Крок 10. Викладаємо картоплю в казан. Вливаємо воду і готуємо частування після закипання 1 годину, накривши кришкою.
Крок 11. М’ясо з картоплею по-узбецьки в казані готово. Подавайте частування до столу!