Тушкована свинина з морквою і цибулею на сковороді
М’яка свинина з тушкованими морквою і цибулею – дуже просте блюдо, яке підійде для обіду і вечері. Так як продукти нудяться довгий час на повільному вогні, м’ясо виходить соковитим, а овочі віддають весь свій аромат підливці.
Час готування: 65 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 гр.
- Морква – 100 гр.
Процес приготування:
1. М’ясо наріжте кубиками. Викладіть м’ясо на суху сковороду, посоліть, поперчіть і смажте під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин. Потім злегка збільште вогонь і готуйте ще 15 хвилин.
2. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці.
3. Викладіть овочі на сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте страву 15 хвилин.
4. Після цього зніміть кришку і готуйте свинину з овочами ще 10-15 хвилин, постійно помішуючи.
5. Подавайте блюдо в гарячому вигляді. При бажанні можна посипати тушковану свинину свіжою зеленню.
Приємного апетиту!