Тушкована свинина – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Тушкована свинина з морквою і цибулею на сковороді

М’яка свинина з тушкованими морквою і цибулею – дуже просте блюдо, яке підійде для обіду і вечері. Так як продукти нудяться довгий час на повільному вогні, м’ясо виходить соковитим, а овочі віддають весь свій аромат підливці.

Час готування: 65 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 гр.
  • Морква – 100 гр.

Процес приготування:

1. М’ясо наріжте кубиками. Викладіть м’ясо на суху сковороду, посоліть, поперчіть і смажте під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин. Потім злегка збільште вогонь і готуйте ще 15 хвилин.

2. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці.

3. Викладіть овочі на сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте страву 15 хвилин.

4. Після цього зніміть кришку і готуйте свинину з овочами ще 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

5. Подавайте блюдо в гарячому вигляді. При бажанні можна посипати тушковану свинину свіжою зеленню.

Приємного апетиту!