Повітряна запіканка в мультиварці Поларіс
Повітряна запіканка у мультиварці Поларіс готується на програмі «Випічка» або «Мультиповар» і час її становить 30-35 хвилин. Особливий температурний режим цієї моделі та заміс сирної маси на жирному сирі зі збитими білками десерт роблять повітряним, ніжним та подібним до суфле або пудингу. Усі інгредієнти замішуються одночасно, а відкладений старт дозволять замісити масу та спекти запіканку прямо до сніданку. У цьому рецепті сирну запіканку доповнимо набором свіжих фруктів.
Час приготування: 45 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порцій: 2.
Інгредієнти:
- Сир 9% – 500 гр.
- Мед – 3 ч.л.
- Яйце – 1 шт.
- Крохмаль – 3 ч.л.
- Сік лимона – 3 ч. л.
- Цукор – до смаку.
- Олія вершкове – 1 ст.л.
- Панірувальні сухарі – 1 ст.л.
- Яблука – 3 шт.
- Банани – 3 шт.
- Апельсини – 3 шт.
- Вишні консервовані – 200 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу підготуйте до роботи мультиварку «Полярис» та, згідно з рецептом, усі інгредієнти для запіканки.
Крок 2. Фрукти очистіть від шкірки та наріжте тонкими часточками. З вишні злийте сік.
Крок 3. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом, обсипте панірувальними сухарями і перекладіть нарізку фруктів.
Крок 4. В окремий посуд перекладіть жирний сир, мед, насипте крохмаль з невеликою кількістю цукру, налийте лимонний сік, додайте жовток і добре перемішайте. Білок збийте в піну, перекладіть сирну масу і ще раз акуратно перемішайте.
Крок 5. Потім цією сирною масою повністю та рівномірно покрийте нарізку фруктів у чаші. Закрийте кришку. Увімкніть програму “Мультиповар” на 30 хвилин і встановіть температуру 130 ° С, не більше.
Крок 6. Приготовлену в мультиварці Поларис повітряну запіканку акуратно вийміть з чаші, наріжте порційно і подайте до столу. Смачного!