Варення з вишні – 10 рецептів на зиму з фото покроково

Як зварити вишневе варення на зиму в мультиварці?

Оригінальний спосіб приготування домашнього варення – в мультиварці. Готовий продукт вийде густим і ароматним. Оцініть цікавий кулінарний рецепт для ваших зимових заготовок.

Час готування: 5 годин

Час приготування: 4 години

Порцій – 1 л.

Інгредієнти:

  • Вишня – 1 кг
  • Цукор – 4,5 ст.
  • Вода – 1,5 склянки

Процес приготування:

1. Відміряємо потрібну кількість інгредієнтів. Вишню очищаємо від гілок і бруду, промиваємо під водою.

2. Далі в кожній ягоді робимо невеликі проколи зубочисткою у кількох місцях.

3. У чашу мультиварки готуємо цукровий сироп. У киплячу рідини розмішуємо цукор до повного розчинення, а після опускаємо сюди підготовлені ягоди.

4. Далі встановлюємо температуру мультиварки 160 градусів і готуємо ласощі 4 години.

5. Через 4 години варіння варення буде повністю готове. Його можна пробувати або розливати по стерилізованої скляній тарі.