Як зварити вишневе варення на зиму в мультиварці?
Оригінальний спосіб приготування домашнього варення – в мультиварці. Готовий продукт вийде густим і ароматним. Оцініть цікавий кулінарний рецепт для ваших зимових заготовок.
Час готування: 5 годин
Час приготування: 4 години
Порцій – 1 л.
Інгредієнти:
- Вишня – 1 кг
- Цукор – 4,5 ст.
- Вода – 1,5 склянки
Процес приготування:
1. Відміряємо потрібну кількість інгредієнтів. Вишню очищаємо від гілок і бруду, промиваємо під водою.
2. Далі в кожній ягоді робимо невеликі проколи зубочисткою у кількох місцях.
3. У чашу мультиварки готуємо цукровий сироп. У киплячу рідини розмішуємо цукор до повного розчинення, а після опускаємо сюди підготовлені ягоди.
4. Далі встановлюємо температуру мультиварки 160 градусів і готуємо ласощі 4 години.
5. Через 4 години варіння варення буде повністю готове. Його можна пробувати або розливати по стерилізованої скляній тарі.