Вершковий суп з лососем – 7 рецептів з покроковими фото

Вершковий суп з лососем і рисом

Вершковий суп з лососем і рисом – швидкий і простий спосіб смачно і ситно нагодувати родину. Вершкове частування сподобається всім. Ніжний суп не залишає тяжкості після себе. Якщо щі, борщі і розсольники вам вже приїлися, втілюйте в життя цей рецепт. Всі отримають величезне задоволення, випробувавши нове частування.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Лосось – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Плавлений сир – 200 гр.
  • Рис – 1 пакетик.
  • ароматні Трави – 0,3 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Кріп – 1 ст. л.
  • Вода – 700 мл

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки за допомогою економки, з лука знімаємо піну і обполіскуємо. Цибулю подрібнюємо, моркву – натираємо на тертці або ріжемо.

Крок 2. Нагріваємо сковорідку, наливаємо олію і пасеруємо нарізку.

Крок 3. Беремо плавлений сир. Якщо в брикетах – подрібнюємо на тертці або нарізаємо дрібніших, щоб швидше розчинився.

Крок 4. У каструлю наливаємо гарячу воду і вводимо сирну масу. Разбалтываем до однорідності.

Крок 5. Додаємо овочеву обжарку.

Крок 6. Заздалегідь варимо пакетик рису. Перекладаємо в каструлю.

Крок 7. Солимо і розігріваємо на помірному вогні.

Крок 8. Беремо лосось. В даному випадку – в брикеті.

Крок 9. Ріжемо кубиками.

Крок 10. Перекладаємо в киплячу основу. Вдруге кип’ятимо і варимо пару хвилин.

Крок 11. Приправляємо спеціями.

Крок 12. Прованські або італійські трави підходять ідеально. При бажанні використовуємо інші прянощі. Пробуємо і балансуємо за смаком.

Крок 13. Відключаємо плиту. Настоявшийся суп розливаємо по порціях. За бажанням посипаємо кропом.

Крок 14. Їмо з задоволенням вершкове страву. Приємного апетиту!