Вершковий суп з лососем і рисом
Вершковий суп з лососем і рисом – швидкий і простий спосіб смачно і ситно нагодувати родину. Вершкове частування сподобається всім. Ніжний суп не залишає тяжкості після себе. Якщо щі, борщі і розсольники вам вже приїлися, втілюйте в життя цей рецепт. Всі отримають величезне задоволення, випробувавши нове частування.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Склад:
- Лосось – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Плавлений сир – 200 гр.
- Рис – 1 пакетик.
- ароматні Трави – 0,3 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Кріп – 1 ст. л.
- Вода – 700 мл
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки за допомогою економки, з лука знімаємо піну і обполіскуємо. Цибулю подрібнюємо, моркву – натираємо на тертці або ріжемо.
Крок 2. Нагріваємо сковорідку, наливаємо олію і пасеруємо нарізку.
Крок 3. Беремо плавлений сир. Якщо в брикетах – подрібнюємо на тертці або нарізаємо дрібніших, щоб швидше розчинився.
Крок 4. У каструлю наливаємо гарячу воду і вводимо сирну масу. Разбалтываем до однорідності.
Крок 5. Додаємо овочеву обжарку.
Крок 6. Заздалегідь варимо пакетик рису. Перекладаємо в каструлю.
Крок 7. Солимо і розігріваємо на помірному вогні.
Крок 8. Беремо лосось. В даному випадку – в брикеті.
Крок 9. Ріжемо кубиками.
Крок 10. Перекладаємо в киплячу основу. Вдруге кип’ятимо і варимо пару хвилин.
Крок 11. Приправляємо спеціями.
Крок 12. Прованські або італійські трави підходять ідеально. При бажанні використовуємо інші прянощі. Пробуємо і балансуємо за смаком.
Крок 13. Відключаємо плиту. Настоявшийся суп розливаємо по порціях. За бажанням посипаємо кропом.
Крок 14. Їмо з задоволенням вершкове страву. Приємного апетиту!