Вівсяна каша в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Вівсяна каша з гарбузом

Вівсяна каша з гарбузом виходить дуже смачною, яскравою, ніжною і апетитною. Таке ситне і корисне поєднання нікого не залишить байдужим. Рекомендуємо приготувати за допомогою нашого простого покрокового рецепта. Підходить як для дорослого, так і дитячого меню. Спробуйте!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Вода/молоко – 600 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Мед – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Гарбуз очищаємо і нарізаємо його невеликими кубиками.

Крок 3. Чашу мультиварки обмазуємо вершковим маслом. Додаємо сюди вівсяні пластівці.

Крок 4. Тепер додаємо гарбуз, сіль і цукор за смаком.

Крок 5. Заливаємо продукти зазначеною кількістю води або молока, а можна змішати молоко з водою.

Крок 6. Включаємо програму, яка підходить для каш, на 20 хвилин.

Крок 7. Після закінчення програми залишаємо кашу на автоподогреве на 15 хвилин. Якщо в мультиварці є режим «томління» залиште кашу на 15 хвилин.

Крок 8. Вівсяна каша з гарбузом готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши медом!