Вівсяна каша з гарбузом
Вівсяна каша з гарбузом виходить дуже смачною, яскравою, ніжною і апетитною. Таке ситне і корисне поєднання нікого не залишить байдужим. Рекомендуємо приготувати за допомогою нашого простого покрокового рецепта. Підходить як для дорослого, так і дитячого меню. Спробуйте!
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Пластівці вівсяні – 100 гр.
- Гарбуз – 250 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Вода/молоко – 600 мл
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Мед – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Гарбуз очищаємо і нарізаємо його невеликими кубиками.
Крок 3. Чашу мультиварки обмазуємо вершковим маслом. Додаємо сюди вівсяні пластівці.
Крок 4. Тепер додаємо гарбуз, сіль і цукор за смаком.
Крок 5. Заливаємо продукти зазначеною кількістю води або молока, а можна змішати молоко з водою.
Крок 6. Включаємо програму, яка підходить для каш, на 20 хвилин.
Крок 7. Після закінчення програми залишаємо кашу на автоподогреве на 15 хвилин. Якщо в мультиварці є режим «томління» залиште кашу на 15 хвилин.
Крок 8. Вівсяна каша з гарбузом готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши медом!