Як приготувати оладки із залишків вівсяної каші?
Залишилися надлишки вівсяної каші? Не поспішайте їх викидати. З готового продукту можна посмажити смачні і рум’яні вівсяні оладки. Їх подають як десерт або швидкого перекусу.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Каша вівсяна – 300 гр.
- Борошно – 400 гр.
- Кефір – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Занурюємо кашу відварену в глибоку миску. Продукт можна готувати як на молоці, так і на воді.
Крок 2. Доповнюємо її яйцем і двома столовими ложками цукру.
Крок 3. Сюди ж додаємо вказану кількість борошна з содою.
Крок 4. Починаємо вимішувати і поступово вливаємо кефір.
Крок 5. Розмішуємо масу до однорідності.
Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо ложкою тісто і смажимо оладки до рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Ніжні солодкі вівсяні готові оладки!