Вівсяні оладки – 8 рецептів з вівсяних пластівців, вівсяного борошна з покроковими фото

Як приготувати оладки із залишків вівсяної каші?

Залишилися надлишки вівсяної каші? Не поспішайте їх викидати. З готового продукту можна посмажити смачні і рум’яні вівсяні оладки. Їх подають як десерт або швидкого перекусу.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Каша вівсяна – 300 гр.
  • Борошно – 400 гр.
  • Кефір – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Занурюємо кашу відварену в глибоку миску. Продукт можна готувати як на молоці, так і на воді.

Крок 2. Доповнюємо її яйцем і двома столовими ложками цукру.

Крок 3. Сюди ж додаємо вказану кількість борошна з содою.

Крок 4. Починаємо вимішувати і поступово вливаємо кефір.

Крок 5. Розмішуємо масу до однорідності.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо ложкою тісто і смажимо оладки до рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Ніжні солодкі вівсяні готові оладки!