Як заготовити яблучний сік без цукру через соковижималку?
Яблучний сік на зиму можна робити з будь-якого сорту яблук і без використання яких-небудь інших інгредієнтів. Пропонуємо вам простий рецепт натурального яблучного соку через соковижималку.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 60 мин.
Порций:10.
Ингредиенты:
- Яблука – 4 кг
Процес приготування:
1. Яблука ретельно вимийте і просушіть.
2. Розріжте яблука на часточки і пропустіть їх соковижималку.
3. Сік процідіть через складену в кілька разів марлю.
4. Перелийте сік в каструлю і поставте на вогонь. Доведіть сік до кипіння і варіть 3-5 хвилин, періодично знімаючи піну з поверхні.
5. Потім гарячий сік розлийте по стерилізованим банкам і загорніть їх стерильними кришками. Остудіть закачування, укривши ковдрою і приберіть їх в прохолодне місце для зберігання.
Приємного апетиту!