Яблучний сік через соковижималку на зиму – 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як заготовити яблучний сік без цукру через соковижималку?

Яблучний сік на зиму можна робити з будь-якого сорту яблук і без використання яких-небудь інших інгредієнтів. Пропонуємо вам простий рецепт натурального яблучного соку через соковижималку.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 60 мин.

Порций:10.

Ингредиенты:

  • Яблука – 4 кг

Процес приготування:

1. Яблука ретельно вимийте і просушіть.

2. Розріжте яблука на часточки і пропустіть їх соковижималку.

3. Сік процідіть через складену в кілька разів марлю.

4. Перелийте сік в каструлю і поставте на вогонь. Доведіть сік до кипіння і варіть 3-5 хвилин, періодично знімаючи піну з поверхні.

5. Потім гарячий сік розлийте по стерилізованим банкам і загорніть їх стерильними кришками. Остудіть закачування, укривши ковдрою і приберіть їх в прохолодне місце для зберігання.

Приємного апетиту!