Кукурудзяна каша на молоці – це смачне і корисне блюдо, яке стане чудовим сніданком для всієї родини. Адже кукурудзяна крупа славиться великою вміст вітамінів і вуглеводів. А значить порція такої каші принесе багато користі для організму і заряд енергії на весь день. Рідні будуть в захваті!
Покроковий рецепт кукурудзяної каші в каструлі на плиті
Рецепт кукурудзяної каші в каструлі на плиті – це перевірений часом спосіб приготувати неймовірно ароматне блюдо. Смачне і поживне, він відмінно різноманітить меню ваших сніданків. Варити її досить довго, зате результат – пальчики оближеш! Таку кашу полюблять навіть діти!
Інгредієнти на
2 порц.
- Кукурудзяна крупа 100 гр.
- Вода 300 мл
- Молоко коров’яче 200 гр.
- Масло вершкове 10 гр.
- Сіль 2 гр.
- Цукор-пісок 10 гр.
Процес приготування:
- Як зварити кукурудзяну кашу на молоці, перш за все добре промиваємо крупу.
- Воду заливаємо в каструлю і ставимо її на вогонь закипати.
- Потім засипаємо крупу, додаємо сіль і цукор, розмішуємо.
- Варимо крупу протягом 10 хв., за цей час вона повинна загуснути.
- Тепер зменшуємо вогонь до мінімального і заливаємо в кашу молоко. Розмішуємо масу і залишаємо її на плиті нудитися ще 15 хв.
- На завершення готування додаємо вершкове масло. Перемішуємо.

Порада: щоб надати каші особливий смак, додайте горіхи, сухофрукти або ж урбеч. І обов’язково подайте на стіл гарячою!
Приємного апетиту!