Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Простий і смачний рецепт кукурудзяно-рисової каші на молоці

Рисово-кукурудзяна каша на молоці – це смачне поєднання, яке подарує незвичайний результат. Щоб каша вийшла густий і разваристой, потрібно правильно її приготувати. Пропонуємо вам простий і перевірений рецепт ароматної і поживної страви! На сніданок або обід воно завжди з’їдається на ура!

Порції: 6

Час готування: 45 хв.

Склад:

  • Рис – 200 гр.
  • Кукурудзяна крупа – 100 гр.
  • Молоко – 1 л
  • Цукор – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Відразу крупу промиваємо.

2. Засипаємо рис в емальовану каструлю і заливаємо його молоком.

3. Відправляємо рис на плиту і варимо 10 хв. після того, як молоко закипить. Постійно помішує кашу.

4. Потім додаємо в молоко кукурудзяну крупу і цукор. Всі добре розмішуємо. Продовжуємо варити крупи ще 20-25 хв.

Приємного апетиту!