Простий і смачний рецепт кукурудзяно-рисової каші на молоці
Рисово-кукурудзяна каша на молоці – це смачне поєднання, яке подарує незвичайний результат. Щоб каша вийшла густий і разваристой, потрібно правильно її приготувати. Пропонуємо вам простий і перевірений рецепт ароматної і поживної страви! На сніданок або обід воно завжди з’їдається на ура!
Порції: 6
Час готування: 45 хв.
Склад:
- Рис – 200 гр.
- Кукурудзяна крупа – 100 гр.
- Молоко – 1 л
- Цукор – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Відразу крупу промиваємо.
2. Засипаємо рис в емальовану каструлю і заливаємо його молоком.
3. Відправляємо рис на плиту і варимо 10 хв. після того, як молоко закипить. Постійно помішує кашу.
4. Потім додаємо в молоко кукурудзяну крупу і цукор. Всі добре розмішуємо. Продовжуємо варити крупи ще 20-25 хв.
Приємного апетиту!