Домашнє солоне сало з часником та перцем
Домашнє солоне сало з часником та перцем порадує не лише насиченим смаком, а й дивовижним ароматом. Подавайте апетитну закуску разом із хлібом, свіжими овочами чи соліннями. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 5 днів
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 600 грн.
Інгредієнти:
- Сало – 0,6 кг.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Часник – 3 зубчики.
- Лист лавровий – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо шматок сала, зіскоблюємо шкірку.

Крок 2. Розділяємо продукт на три рівні частини.

Крок 3. У кожній частині робимо глибокі надрізи.

Крок 4. Натираємо шматочки сіллю. Добре втираємо в кожен надріз.

Крок 5. Також натираємо меленим чорним перцем.

Крок 6. У надрізи кладемо шматочки часнику.

Крок 7. Викладаємо сало в контейнер, доповнюємо шматочками лаврових листків.

Крок 8. Закриваємо заготівлю плівкою та прибираємо в холодильник на 5 діб. Після цього обтираємо від надлишків спецій.

Крок 9. Домашнє солоне сало з часником та перцем готове. Частуйтесь!













