Як зварити гречану кашу на воді з тушонкою?
Якщо досі не пробували варити гречку з тушонкою, то потрібно терміново виправляти це упущення. З цього простого і доступного набору продуктів у вас вийде дуже смачне і ситне блюдо для всієї родини.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 45 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Крупа гречана – 1 склянка
- Вода – 2 склянки
- Тушонка яловича – 500 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Морквина – 1 шт.
Процес приготування:
1. Гречану крупу переберіть, промийте і підігрійте в каструлі, поки вона не почне виділяти аромат.
2. Морква промийте, очистіть і наріжте кубиками. Додайте овочі в каструлю.
3. Також викладіть в каструлю тушонку разом з жиром.
4. Влийте воду, посоліть, приправте за смаком і добре перемішайте.
5. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму, прикрийте каструлю кришкою і тушкуйте кашу 30 хвилин. Гречана каша виходить смачною і наваристою.
Приємного апетиту!