Як зварити розсипчасту гречку на воді в каструлі – 6 рецептів з покроковими фото

Як зварити гречану кашу на воді з тушонкою?

Якщо досі не пробували варити гречку з тушонкою, то потрібно терміново виправляти це упущення. З цього простого і доступного набору продуктів у вас вийде дуже смачне і ситне блюдо для всієї родини.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 45 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Крупа гречана – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Тушонка яловича – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Морквина – 1 шт.

Процес приготування:

1. Гречану крупу переберіть, промийте і підігрійте в каструлі, поки вона не почне виділяти аромат.

2. Морква промийте, очистіть і наріжте кубиками. Додайте овочі в каструлю.

3. Також викладіть в каструлю тушонку разом з жиром.

4. Влийте воду, посоліть, приправте за смаком і добре перемішайте.

5. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму, прикрийте каструлю кришкою і тушкуйте кашу 30 хвилин. Гречана каша виходить смачною і наваристою.

Приємного апетиту!