На даний момент існує безліч приготування млинців, це рецепти на основі молока, сироватки, кефіру і багато чого іншого, однак, яєчні млинці – це ідеальний варіант для готування смачних рулетів з різноманітними начинками: починаючи з фруктів і джемів і закінчуючи морепродуктами і овочами. До того ж, тонкі і рум’яні млинці чудово підходять для додавання в салати, вони чудово доповнюють і відтіняють смак основних інгредієнтів.
Яєчні млинці для рулетів з начинкою в домашніх умовах
Для приготування тонких і ніжних млинців на основі курячих яєць, зовсім не потрібно купувати які-небудь спеціальні пристосування, достатньо лише в правильних пропорціях приготувати основу і швиденько обсмажити їх на розпеченій сковороді. З такими млинцями чудово поєднується начинка з сиру і скибочки хліба.
Інгредієнти на
2 порц.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сметана 1 ч. л.
- Вода-4 ст. л.
- Сир 2 скибочки
- Помідор ½ шт.
- Зелень за смаком
- Білий хліб-2 скибочки
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати яєчні млинці для рулетів з начинкою в домашніх умовах? Готуємо продукти: яйця збиваємо з додаванням невеликої кількості сметани, води і солі. Помідори і хліб нарізаємо скибочками.
- У сковорідці розігріваємо трохи олії і виливаємо половину яєчної суміші, присипаємо дрібно нашаткованої зеленню.
- На серединку майбутнього млинчика кладемо слайс сиру.
- На сир кладемо шматочок хліба і пару часточок томату. Як тільки основа схопиться, акуратно загортаємо краю до центру.
- Акуратно переносимо млинець з начинкою на тарілку, намагаючись не порушити його цілісність.
- Повторюємо всі перераховані вище дії з залишками інгредієнтів і приступаємо до сніданку або перекусу. Начиняти такі млинці можна різноманітними компонентами. Приємного апетиту!
Яєчні млинці з сиром і часником на сковороді
Готуємо дуже швидку і бюджетну закуску з того, що завжди є під рукою: яйця, сир і пахучий часник. Готові рулетики виходять неймовірно смачними і ароматними, до того ж, мають дуже ефектний і привабливий зовнішній вигляд, тому можна подавати і до святкового столу.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Майонез – 6 ст. л.
- Сир – 200 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Петрушка – ½ пучка.
- Масло рослинне – ½ ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку ємність розбиваємо яйця і додаємо 4 ложки майонезу.
Крок 2. Гарненько перемішуємо до однорідної консистенції.
Крок 3. Смажимо млинці на сковороді з додаванням рослинної олії в невеликій кількості.
Крок 4. Шматочок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з невеликими отворами.Крок 5. Петрушку дрібно шаткуємо, а очищені зубки часнику пропускаємо через прес.
Крок 6. Об’єднуємо підготовлені компоненти для начинки і заправляємо залишками майонезу.
Крок 7. Ретельно розмішуємо.
Крок 8. В рівний шар розподіляємо начинку по всьому діаметру млинця.
Крок 9. І звертаємо в рулет.
Крок 10. Кожен млинець розрізаємо на два-три сегмента.
Крок 11. Викладаємо гіркою на блюдо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!
Як приготувати яєчні млинці з фаршем?
чи Знаєте ви, що маючи під рукою невеликий шматочок фаршу, можна приготувати не тільки зажаристые котлети або макарони по-флотськи? Сьогодні мова піде про такий ситний і апетитному блюді, як яєчні млинці з начинкою з перекрученого м’яса. Така страва нагадує класичний бризол, тільки готується в рази легше.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Яйця – 3 шт.
- Молоко – 4 ст. л.
- Томати – 1 шт.
- Фарш – 200 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сир «Моцарелла» – 45 гр.
- Масло рослинне – 1-2 ст. л
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для швидкості дій викладаємо всі продукти, зазначені в списку інгредієнтів на робочу поверхню.Крок 2. У тарілці з високими бортиками змішуємо яйця, сіль і свіже молоко.
Крок 3. Смажимо млинці на краплі олії з обох боків до утворення рум’яної скоринки.
Крок 4. В окремому посуді змішуємо фарш з очищеним і дрібно нарубаним цибулею, сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 5. Готовий млинець перекладаємо на плоске блюдо і приступаємо до обсмажуванню інших.
Крок 6. На ½ частину млинця розподіляємо м’ясну начинку тонким шаром.
Крок 7. Зверху укладаємо соковитий помідор, попередньо дрібно нарізаний.
Крок 8. Шматочки сиру хаотично кладемо на томат.
Крок 9. Загортаємо Начинку в щільний рулет і викладаємо у форму для запікання.Крок 10. Запікаємо страву в духовій шафі при 180 градусах протягом півгодини. Приємного апетиту!
Покроковий рецепт яєчних млинців з сиром
Коли немає бажання і часу довго стояти біля плити, а годувати сім’ю потрібно – готуємо швидкий і корисний сніданок або повноцінний перекус, що дуже зручно брати з собою на роботу або навчання – тонкі млинці на основі курячих яєць з сиром і болгарським перцем.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – ½ ст. л.
Для начинки:
- Сир – 160 гр.
- Йогурт натуральний (без добавок) – 2 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Перець болгарський червоний – ¼ шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій тарілці збиваємо яйця з додаванням солі і перцю.
Крок 2. Однорідну масу пробуємо на смак і при необхідності досолює.
Крок 3. Сковороду змащуємо (один раз перед першим млинцем) рослинним маслом і приступаємо до смаження. З цієї кількості тесту виходить приблизно 4 млинчика.
Крок 4. Займемося начинкою: сир змішуємо з часником, пропущеним через прес, йогуртом, сіллю і дрібно порубаним солодким перцем. Маса повинна мати щільну текстуру і не розповзатися.
Крок 5. З одного боку млинця викладаємо часниково-сирну масу за типом ковбаски, як показано на фото.
Крок 6. Приступаємо до згортання і обов’язково промазуємо тонким шаром протилежний край начинкою, щоб рулети не розкривалися.
Крок 7. Нарізаємо «фаршировані» млинці шматочками трохи менше і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Яєчні млинці з крохмалем для салату
Практично будь-який салат можна з легкістю урізноманітнити, додавши такий простий інгредієнт, як тонкі яєчні млинці, нарізані соломкою. Таке доповнення готується дуже швидко і просто, тому з приготуванням впорається навіть дитина!
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2 шт.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У тарілку з високими бортиками вбиваємо два курячих яйця.
Крок 2. Додаємо майонез.
Крок 3. І підсолюємо за смаком.
Крок 4. Додаємо столову ложку крохмалю.
Крок 5. За допомогою віночка перемішуємо компоненти до однорідної консистенції.
Крок 6. Сковорідку промазуємо маслом, розігріваємо і виливаємо ½ частину яєчної суміші.
Крок 7. Обсмажуємо млинець приблизно по одній хвилині з кожної сторони.
Крок 8. Перекладаємо готові «оладки» на плоску тарілку.
Крок 9. Звертаємо в рулет і нарізаємо тонкою соломкою, добавка в ваші улюблені салати готова. Приємного апетиту!
Яєчні млинці з борошном для салату
Коли всі курячі або овочеві салати набридли – додаємо до них тонку соломку з золотистих млинців, приготованих на основі яєць і невеликої кількості борошна. Таке доповнення миттєво надасть страві новий смак і текстуру, а на їх приготування ви витратите не більше 10 хвилин.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Два курячих яйця розбиваємо в глибоку ємність і злегка збиваємо за допомогою віночка або виделки.
Крок 2. В отриману масу підсипаємо трохи пшеничного борошна і ретельно вимішуємо, поки компоненти не придбає однорідну консистенцію.
Крок 3. Далі, підливаємо в яєчну суміш трохи олії, солимо і знову перемішуємо.
Крок 4. Сковороду добре розігріваємо і виливаємо половину «тесту». Обсмажуємо з двох сторін приблизно по одній хвилині.
Крок 5. Рум’яні млинці рвемо руками або нарізаємо соломкою і додаємо в салат. Приємного апетиту!
Швидкий і простий рецепт яєчних млинців на майонезі
Маючи під рукою простий набір продуктів, що складається з яєць, майонезу і солі, готуємо неймовірно смачні яєчні млинці, які можна «нафарширувати» різними начинками, додати в салат або з’їсти просто так.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 12.
Інгредієнти:
- Яйця – 2-3 шт.
- Вода – 400 мл
- Майонез – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно – 1 склянка
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. У мисці з’єднуємо яйця і майонез.
Крок 2. Підсипаємо в ту ж тарілку сіль та цукровий пісок.Крок 3. За допомогою віночка інтенсивно вимішуємо компоненти до однорідності.
Крок 4. Після, вливаємо в яєчну масу воду кімнатної температури і ще раз перемішуємо.
Крок 5. За допомогою дрібного сита, прямо в тісто просіваємо борошно пшеничне порціями і відразу ж вмішуємо.
Крок 6. В останню чергу підливаємо рослинне масло.Крок 7. Сковороду змащуємо тонким шаром масла і виливаємо ополоник яєчного тіста. Смажимо з обох сторін по одній або півтори хвилини.
Крок 8. Рум’яні млинці звертаємо на свій розсуд і начиняємо або подрібнюємо і додаємо в салати. Приємного апетиту!