Запечена свинина в духовці – 10 смачних та швидких рецептів приготування соковитої свинини з покроковими фото

Соковита свинина в рукаві в духовці

Соковита свинина в рукаві в духовці виходить неймовірно м’якою та апетитною. Подавайте її до обіду, вечері чи святкового столу, доповнивши гарнірами до смаку. Приготувати соковите м’ясо зможе кожен. Використовуйте для цього перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Шия свиняча – 1,5 кг.
  • Паприка мелена – 1 ст.л.
  • Спеції для плову – 1 ст.
  • Часник гранульований – 1 год.
  • Цукор – 1 ст.
  • Сіль – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо відповідний шматок свинячої шиї, промиваємо її під водою і обсушуємо.

Крок 2. Сіль та спеції змішуємо між собою. Починаємо натирати м’ясо.

Крок 3. Добре натираємо свинину з усіх боків і даємо їй полежати 30 хвилин.

Крок 4. М’ясо укладаємо в рукав для запікання. Зав’язуємо із двох сторін і кладемо у форму.

Крок 5. Ставимо страву в розігріту до 190 градусів духовку на 10 хвилин.

Крок 6. Зменшуємо вогонь до 170 градусів та готуємо ще 1 годину. Наприкінці можна розрізати рукав, щоб скоринка підрум’янилася.

Крок 7. Соковита свинина в рукаві готова в духовці. Подавайте яскраву страву до столу!