Заварний крем для Наполеона – класичний рецепт в домашніх умовах

Ніжний і повітряний крем для Наполеона з вершками

Повітряний і ніжний заварний крем можна приготувати з додаванням вершків. Ласощі послужить ідеальним доповненням до домашнього Наполеону. Оцініть нескладний рецепт!

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 600 гр.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 склянка
  • Вершки – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Ваніль мелена – за смаком.
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

1. Молоко з’єднуємо з ваніліном. Доводимо до кипіння на плиті.

2. Окремо збиваємо яйце з цукром і крохмалем. Працюємо міксером до утворення пишної маси.

3. З’єднуємо яєчну суміш з гарячим молоком. За допомогою невеликого сита витягаємо залишки ванілі.

4. Ставимо вміст на плиту. Варимо до отримання густого крему. Після вмішуємо сюди вершкове масло. Даємо заготівлі охолонути.

5. В цей час збиваємо вершки до появи густої і пишної піни.

6. З’єднуємо збиті вершки з остившім кремом. Розмішуємо до однорідності.

7. Ніжний заварний крем для Наполеона з вершками готовий. Використовуйте за призначенням!