Ніжний і повітряний крем для Наполеона з вершками
Повітряний і ніжний заварний крем можна приготувати з додаванням вершків. Ласощі послужить ідеальним доповненням до домашнього Наполеону. Оцініть нескладний рецепт!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 600 гр.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 склянка
- Вершки – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 5 ст. л.
- Ваніль мелена – за смаком.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. Молоко з’єднуємо з ваніліном. Доводимо до кипіння на плиті.
2. Окремо збиваємо яйце з цукром і крохмалем. Працюємо міксером до утворення пишної маси.
3. З’єднуємо яєчну суміш з гарячим молоком. За допомогою невеликого сита витягаємо залишки ванілі.
4. Ставимо вміст на плиту. Варимо до отримання густого крему. Після вмішуємо сюди вершкове масло. Даємо заготівлі охолонути.
5. В цей час збиваємо вершки до появи густої і пишної піни.
6. З’єднуємо збиті вершки з остившім кремом. Розмішуємо до однорідності.
7. Ніжний заварний крем для Наполеона з вершками готовий. Використовуйте за призначенням!