Заварний крем для торта класичний – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

найшвидший і простий рецепт заварного крему для торта

Якщо ви боїтеся, що заварний крем може не вийти, спробуйте приготувати його по простому і швидкому рецептом. Перевірений спосіб не забере у вас більше 10 хвилин, а готовий продукт вийде густим і апетитним.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 350 гр.

Склад:

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Молоко – 1 склянка
  • Цукор – 100 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. Яйця збиваємо з половиною цукру міксером до рясної піни і повного розчинення сухого інгредієнта. Потім вмішуємо до маси борошна.

2. У велику каструлю вливаємо молоко, додаємо до нього другу половину цукру і ставимо вміст на вогонь. Після закипання виливаємо в каструлю яєчну суміш. Варимо крем і постійно помішуємо.

3. Коли крем загусне, знімаємо його з плити, додаємо вершкове масло, розмішуємо і залишаємо до повного охолодження.

4. Після охолодження крем по швидкому рецептом готовий. Можна використовувати за призначенням.