найшвидший і простий рецепт заварного крему для торта
Якщо ви боїтеся, що заварний крем може не вийти, спробуйте приготувати його по простому і швидкому рецептом. Перевірений спосіб не забере у вас більше 10 хвилин, а готовий продукт вийде густим і апетитним.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 350 гр.
Склад:
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Молоко – 1 склянка
- Цукор – 100 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. Яйця збиваємо з половиною цукру міксером до рясної піни і повного розчинення сухого інгредієнта. Потім вмішуємо до маси борошна.
2. У велику каструлю вливаємо молоко, додаємо до нього другу половину цукру і ставимо вміст на вогонь. Після закипання виливаємо в каструлю яєчну суміш. Варимо крем і постійно помішуємо.
3. Коли крем загусне, знімаємо його з плити, додаємо вершкове масло, розмішуємо і залишаємо до повного охолодження.
4. Після охолодження крем по швидкому рецептом готовий. Можна використовувати за призначенням.