Дуже смачний заварний крем із згущеним молоком для торта
Для домашнього торта можна приготувати заварний крем з додаванням згущеного молока. Ласощі вийде солодким та ніжним, воно ідеально підійде для просочення коржів і інших кулінарних цілей.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Молоко – 2 склянки
- Борошно – 2 ст. л.
- Цукор – 1 склянка
- Молоко згущене – 100 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. У глибокій мисці змішуємо борошно і цукор. Заливаємо інгредієнти половиною склянки води.
2. Розмішуємо, поки рідина не стане білою і однорідною.
3. Отриману суміш з’єднайте з молоком і ставимо на плиту. Варимо на повільному вогні, постійно помішуючи. Через 5-7 хвилин крем стане густіти. Можна прибирати з вогню.
4. У гарячий крем викладаємо вершкове масло і згущене молоко виливаємо. Ретельно перемішуємо і даємо ласощів охолонути.
5. Після охолодження заварний крем із згущеним молоком стане ще більш густим. Можна використовувати в подальшій готуванні!