Жульєн в тарталетках з куркою, грибами і сметаною
Проста і дуже смачна закуска, яка напевно сподобається всім вашим гостям і різноманітить святковий стіл – жульєн, приготований з курки та грибів у сметані, який подається в пісочних тарталетках.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Грудка куряча (відварна) – 300 гр.
- Гриби білі – 250 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир – 50 гр.
- Тарталетки – 6 шт.
- Масло соняшникова 20 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти для начинки: цибуля, курку та гриби нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо сир за допомогою терки.
Крок 2. У сковороді розігріваємо масло і підрум’янюємо м’ясо з цибулею.
Крок 3. Коли філе придбає золотистий колір, засипаємо в сковороду гриби, додаємо сметану, сіль і чорний перець – перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин.
Крок 4. Деко або форму для запікання устеляємо пергаментним папером і виставляємо тарталетки на відстані один від одного, наповнюємо пісочні кошики начинкою. Верхівки посипаємо сиром.
Крок 5. Випікаємо 10-15 хвилин при температурі 160 градусів і насолоджуємося. Приємного апетиту!