Жульєн в тарталетках з куркою і грибами в духовці – 5 рецептів з покроковими фото

Жульєн в тарталетках з куркою, грибами і сметаною

Проста і дуже смачна закуска, яка напевно сподобається всім вашим гостям і різноманітить святковий стіл – жульєн, приготований з курки та грибів у сметані, який подається в пісочних тарталетках.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Грудка куряча (відварна) – 300 гр.
  • Гриби білі – 250 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир – 50 гр.
  • Тарталетки – 6 шт.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти для начинки: цибуля, курку та гриби нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо сир за допомогою терки.

Крок 2. У сковороді розігріваємо масло і підрум’янюємо м’ясо з цибулею.

Крок 3. Коли філе придбає золотистий колір, засипаємо в сковороду гриби, додаємо сметану, сіль і чорний перець – перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин.

Крок 4. Деко або форму для запікання устеляємо пергаментним папером і виставляємо тарталетки на відстані один від одного, наповнюємо пісочні кошики начинкою. Верхівки посипаємо сиром.

Крок 5. Випікаємо 10-15 хвилин при температурі 160 градусів і насолоджуємося. Приємного апетиту!