Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму
Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму, порадує вас дивовижним ароматом і насиченим смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити меню ваших заготовок, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте домашніх яскравим продуктом.
Час приготування: 1 годину 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1,4 л.
Інгредієнти:
- Жимолость – 1 кг
- Цукор – 400 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти.
Крок 2. Перебираємо ягоди, очищають їх від забруднень і добре промиваємо під водою.
Крок 3. Обсушуємо жимолость і прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 4. Отриману кашку розміщуємо в глибокому посуді, засипаємо зазначеною кількістю цукру.
Крок 5. Перемішуємо і залишаємо на годину при кімнатній температурі.
Крок 6. Розливаємо масу по контейнерах або фасувальним пакетів. Можна прибирати на зберігання.
Крок 7. Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму готова. Зберігайте в морозильній камері в пластикових контейнерах або пакетах.