Жимолость, протерта з цукром без варіння на зиму – 3 рецепти з покроковими фото

Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму

Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму, порадує вас дивовижним ароматом і насиченим смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити меню ваших заготовок, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте домашніх яскравим продуктом.

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1,4 л.

Інгредієнти:

  • Жимолость – 1 кг
  • Цукор – 400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти.

Крок 2. Перебираємо ягоди, очищають їх від забруднень і добре промиваємо під водою.

Крок 3. Обсушуємо жимолость і прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 4. Отриману кашку розміщуємо в глибокому посуді, засипаємо зазначеною кількістю цукру.

Крок 5. Перемішуємо і залишаємо на годину при кімнатній температурі.

Крок 6. Розливаємо масу по контейнерах або фасувальним пакетів. Можна прибирати на зберігання.

Крок 7. Жимолость, протерта в м’ясорубці з цукром на зиму готова. Зберігайте в морозильній камері в пластикових контейнерах або пакетах.