Азу з свинини – 7 рецептів азу по-татарськи з солоними огірками з покроковими фото

Як приготувати азу з свинини в мультиварці?

Нарізаємо м’ясо і овочі, тушкуємо до готовності в мультиварці і смачний і ароматний вечеря в татарському стилі на вашому столі! Свинина з шматочками солоних огірків, цибулі та моркви – це чудове поєднання, яке відмінно підходить для сімейної вечері або обіду.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Лист лавра – 2 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Зелень (подрібнена) – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо обполіскуємо водою і даємо трохи часу обсохнути, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі прямо в чаші.

Крок 2. У режимі «смаження» підрум’янюємо шматочки свинини і злегка солимо.

Крок 3. Як тільки м’ясо придбає золотавий відтінок – засипаємо дрібно нарізану цибулю.

Крок 4. Приблизно через 5 хвилин додаємо дрібно нарізану моркву (використання терки не рекомендується).

Крок 5. Як тільки овочі стануть м’якими, відправляємо в чашу часник, пропущений через прес і кілька солоних огірків, порізаних кубиками.

Крок 6. Через кілька хвилин додаємо пасту з томатів, перемішуємо і тушкуємо все разом 2-3 хвилини.

Крок 7. Не гаючи часу, очищаємо і ріжемо картоплю на такі ж шматочки, як і інші овочі – обсмажуємо на олії до напівготовності, не забувши посолити.

Крок 8. В мультиварку перекладаємо картопляні шматочки, заливаємо все склянкою води і приправляємо сіллю, листям лавра, зеленню і улюбленими спеціями. Акуратно перемішуємо і готуємо на програмі «гасіння» 15-20 хвилин.

Крок 9. Ароматна страва з легкою кислинкою огірків подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!