Як приготувати азу з свинини в мультиварці?
Нарізаємо м’ясо і овочі, тушкуємо до готовності в мультиварці і смачний і ароматний вечеря в татарському стилі на вашому столі! Свинина з шматочками солоних огірків, цибулі та моркви – це чудове поєднання, яке відмінно підходить для сімейної вечері або обіду.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Вода – 1 склянка
- Зелень (подрібнена) – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо обполіскуємо водою і даємо трохи часу обсохнути, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі прямо в чаші.
Крок 2. У режимі «смаження» підрум’янюємо шматочки свинини і злегка солимо.
Крок 3. Як тільки м’ясо придбає золотавий відтінок – засипаємо дрібно нарізану цибулю.
Крок 4. Приблизно через 5 хвилин додаємо дрібно нарізану моркву (використання терки не рекомендується).
Крок 5. Як тільки овочі стануть м’якими, відправляємо в чашу часник, пропущений через прес і кілька солоних огірків, порізаних кубиками.
Крок 6. Через кілька хвилин додаємо пасту з томатів, перемішуємо і тушкуємо все разом 2-3 хвилини.
Крок 7. Не гаючи часу, очищаємо і ріжемо картоплю на такі ж шматочки, як і інші овочі – обсмажуємо на олії до напівготовності, не забувши посолити.
Крок 8. В мультиварку перекладаємо картопляні шматочки, заливаємо все склянкою води і приправляємо сіллю, листям лавра, зеленню і улюбленими спеціями. Акуратно перемішуємо і готуємо на програмі «гасіння» 15-20 хвилин.
Крок 9. Ароматна страва з легкою кислинкою огірків подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!