Азу з свинини – 7 рецептів азу по-татарськи з солоними огірками з покроковими фото

Простий рецепт азу з свинини без солоних огірків

Приготуємо не зовсім класичне і оригінальне азу на основі свинини, болгарського перцю і кабачка. Готову страву дуже нагадує наваристое рагу, завдяки своїй яскравій підливці і неймовірно ніжного м’яса, яке розходиться по волокнах і просто тане в роті.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 30-40 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • М’якоть свинини – 350 гр.
  • Перець болгарський червоний – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Кабачок – ½ шт.
  • Сметана – 100 мл
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Кріп – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо ріжемо на досить великі сегменти.

Крок 2. У сковороді розігріваємо олію і смажимо свинину протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 3. Після закінчення часу, доповнюємо м’ясо півкільцями цибулі і подрібненим часником.

Крок 4. Болгарський перець вичищаємо від насіння і білих перегородок, нарізаємо смужками і відправляємо в сковороду.

Крок 5. Через 10 хвилин засипаємо кубики кабачка і продовжуємо обжарку.

Крок 6. Ще через 7 хвилин заправляємо свинину з овочами соусом (сметана + майонез, + тепла вода), посипаємо спеціями і солимо – гарненько перемішуємо і доводимо до готовності протягом 5-6 хвилин на мінімальному вогні під кришкою. Після зняття з плити, підсипаємо дрібно нарубану зелень.

Крок 7. Яскраве і неймовірно смачне блюдо розкладаємо по тарілках і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!