Баклажани по-корейськи швидкого приготування – 6 рецептів з покроковими фото

Як швидко і просто приготувати гострі баклажани по-корейськи?

Гострі, смачні і ароматні баклажани точно сподобаються любителям азіатської кухні. Така закуска ідеально підходить до рису, а готується вона просто і швидко.

Час готування: 2 ч.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Баклажани – 2 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Перець болгарський – 500 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст.
  • Оцет 9% – 150 гр.
  • Перець чілі пластівцями – 1 ч. л.
  • Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Баклажани промиваємо, відрізаємо хвостики.

2. Додаємо у воду сіль і відварюємо баклажани протягом 10 хвилин.

3. Далі їх охолоджуємо і знімаємо шкірку. Нарізаємо великими шматочками.

4. Болгарський перець нарізаємо соломкою.

5. Моркву натираємо на крупній тертці.

6. Очищаємо цибулю з часником.

7. Часник подрібнюємо і додаємо до баклажанів.

8. Цибулю нарізаємо кільцями, додаємо його до баклажанів разом з морквою та спеціями. Заливаємо все рослинним маслом і оцтом, засипаємо сіль і цукор. Перемішуємо.

9. Даємо страві настоятися при кімнатній температурі мінімум півгодини. Чим довше салат буде стояти, тим яскравіше буде його смак. Приємного апетиту!