Бамбл кави – 3 рецепту приготування з покроковими фото

Гарячий бамбл кави

Гарячий бамбл каву готують для доповнення до сніданку або зігріваючим напоєм в холодну пору року. Гарячий бамбл доповнюється невеликою кількістю пряностей, вони додаються в каві при заварюванні. Апельсиновий сік можна використовувати як магазинний, так і свіжовичавлений. У цьому рецепті готуємо гарячий бамбл з допомогою френч-преса, а з прянощів беремо корицю з гвоздикою.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 4 ч. л.
  • Гаряча вода – 200 мл
  • Сік апельсина – 100 мл
  • Кориця – за смаком.
  • Гвоздика – за смаком.
  • Часточка апельсина – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. У френч-прес насипте 4 ложечки меленої кави, на кінчику ножа додайте мелені корицю з гвоздикою, залийте окропом і зваріть каву. Келихи для подачі прогрійте в мікрохвильовці.

Крок 2. В теплі келихи налийте сік апельсина, бажано нехолодну.

Крок 3. Через 4-5 хвилин в келихи до апельсинового соку налийте гарячу каву.

Крок 4. Приготовлений гарячий бамбл кави доповніть апельсинової часточкою, додайте зверху щіпку кориці і відразу подайте до столу. Приємного апетиту!