Гарячий бамбл кави
Гарячий бамбл каву готують для доповнення до сніданку або зігріваючим напоєм в холодну пору року. Гарячий бамбл доповнюється невеликою кількістю пряностей, вони додаються в каві при заварюванні. Апельсиновий сік можна використовувати як магазинний, так і свіжовичавлений. У цьому рецепті готуємо гарячий бамбл з допомогою френч-преса, а з прянощів беремо корицю з гвоздикою.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 1.
Інгредієнти:
- Кава мелена – 4 ч. л.
- Гаряча вода – 200 мл
- Сік апельсина – 100 мл
- Кориця – за смаком.
- Гвоздика – за смаком.
- Часточка апельсина – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. У френч-прес насипте 4 ложечки меленої кави, на кінчику ножа додайте мелені корицю з гвоздикою, залийте окропом і зваріть каву. Келихи для подачі прогрійте в мікрохвильовці.
Крок 2. В теплі келихи налийте сік апельсина, бажано нехолодну.
Крок 3. Через 4-5 хвилин в келихи до апельсинового соку налийте гарячу каву.
Крок 4. Приготовлений гарячий бамбл кави доповніть апельсинової часточкою, додайте зверху щіпку кориці і відразу подайте до столу. Приємного апетиту!