Бананові панкейкі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Пісні бананові панкейкі без молока і яєць

В Піст також дуже хочеться смачної їжі. Як замісити тісто і приготувати пишні панкейкі без молока і яєць, ми розповімо в нашому рецепті. Завдяки банану, випічка виходить смачною і ароматною.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Банан – 140 гр.
  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Крупа манна – 140 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Вівсяні пластівці подрібніть блендером до стану борошна.

2. Банан розімніть вилкою або подрібніть блендером.

3. Змішайте вівсяне борошно, манку, банан, воду і сіль. Так як манка і вівсяна мука розбухають у воді, то періодично підливати воду, якщо тісто стане дуже густим.

4. Добре розігрійте сковороду з антипригарним покриттям. Викладайте тісто і смажте панкейкі з двох сторін до золотистого кольору.

5. Дуже смачно подавати пісні панкейкі з ягідним пюре і медом.

Приємного апетиту!