Пісні бананові панкейкі без молока і яєць
В Піст також дуже хочеться смачної їжі. Як замісити тісто і приготувати пишні панкейкі без молока і яєць, ми розповімо в нашому рецепті. Завдяки банану, випічка виходить смачною і ароматною.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Банан – 140 гр.
- Пластівці вівсяні – 100 гр.
- Крупа манна – 140 гр.
- Вода – 400 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Вівсяні пластівці подрібніть блендером до стану борошна.
2. Банан розімніть вилкою або подрібніть блендером.
3. Змішайте вівсяне борошно, манку, банан, воду і сіль. Так як манка і вівсяна мука розбухають у воді, то періодично підливати воду, якщо тісто стане дуже густим.
4. Добре розігрійте сковороду з антипригарним покриттям. Викладайте тісто і смажте панкейкі з двох сторін до золотистого кольору.
5. Дуже смачно подавати пісні панкейкі з ягідним пюре і медом.
Приємного апетиту!