Класичний бефстроганів із солоними огірками
Класичний бефстроганів із солоними огірками нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує особливою ніжністю та соковитістю. Відмінне рішення для вашого обіднього столу. Подавайте апетитне м’ясо з картопляним пюре та іншими доповненнями до смаку.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр.
- Огірок солоний – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Кріп – 10 гр.
- Олія – для смаження.
- Борошно – 1,5 ст.
- Гірчиця – 1 ст.
- Томатна паста – 1 ч.л.
- Сметана – 300 грн.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Ріжемо ріпчасту цибулю тонкими півкільцями і смажимо її на олії до м’якості.
Крок 2. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Відправляємо їх до цибулі. Перемішуємо та смажимо близько 5 хвилин.
Крок 3. Поперек волокон ріжемо соломкою яловичину.
Крок 4. Обвалюємо м’ясо в борошні.
Крок 5. Окремо обсмажуємо на олії яловичину на сильному вогні. Готуємо близько 5 хвилин.
Крок 6. Викладаємо м’ясо до цибулі з огірками. Солимо, перчимо продукти, доповнюємо їх томатною пастою з гірчицею.
Крок 7. Сюди ж викладаємо сметану. Добре все перемішуємо і томимо під кришкою близько 25 хвилин. Наприкінці додаємо кріп.
Крок 8. Класичний бефстроганів із солоними огірками готовий. Можна куштувати!