Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Класичний бефстроганів із солоними огірками

Класичний бефстроганів із солоними огірками нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує особливою ніжністю та соковитістю. Відмінне рішення для вашого обіднього столу. Подавайте апетитне м’ясо з картопляним пюре та іншими доповненнями до смаку.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Огірок солоний – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Кріп – 10 гр.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Борошно – 1,5 ст.
  • Гірчиця – 1 ст.
  • Томатна паста – 1 ч.л.
  • Сметана – 300 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Ріжемо ріпчасту цибулю тонкими півкільцями і смажимо її на олії до м’якості.

Крок 2. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Відправляємо їх до цибулі. Перемішуємо та смажимо близько 5 хвилин.

Крок 3. Поперек волокон ріжемо соломкою яловичину.

Крок 4. Обвалюємо м’ясо в борошні.

Крок 5. Окремо обсмажуємо на олії яловичину на сильному вогні. Готуємо близько 5 хвилин.

Крок 6. Викладаємо м’ясо до цибулі з огірками. Солимо, перчимо продукти, доповнюємо їх томатною пастою з гірчицею.

Крок 7. Сюди ж викладаємо сметану. Добре все перемішуємо і томимо під кришкою близько 25 хвилин. Наприкінці додаємо кріп.

Крок 8. Класичний бефстроганів із солоними огірками готовий. Можна куштувати!