Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Бефстроганів з яловичини у духовці

Бефстроганів із яловичини у духовці – це не традиційний, але дуже смачний варіант виконання апетитної м’ясної страви. Подавати його можна з будь-якими гарнірами до смаку. Порадуйте себе та близьких цікавим кулінарним рішенням за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фото.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки – 40 мл.
  • Сіль за смаком
  • Спеції – за смаком

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо якісний шматок яловичини, промиваємо його під водою та обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 2. Вибираємо якісний шматок яловичини, промиваємо його під водою та обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 3. Викладаємо м’ясну нарізку у сковороду. Обсмажуємо на слабкому вогні до напівготового стану.

Крок 4. У цей час очищаємо цибулю і ріжемо її півкільцями.

Крок 5. Відправляємо цибулю до сковороди на середині готування. Також за смаком додаємо сіль та перець.

Крок 6. М’ясо з цибулею перекладаємо у форму для запікання, заливаємо вершками та закриваємо фольгою. Готуємо близько 40 хвилин за температури 180 градусів.

Крок 7. Бефстроганів із яловичини у духовці готовий. Подавайте м’ясне частування до столу з улюбленими гарнірами!