Соковитий бефстроганов з свинини з томатним соусом і сметаною
Максимально швидкий варіант приготування свинини, який довгий час користується попитом завдяки вдало підібраним пропорціям сметани і томатної пасти. Тому якщо ваш вибір припав на цей рецепт, то варто відповідально поставитися до вибору продуктів, від яких безпосередньо залежить смак страви.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування:25 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину ретельно обмиваємо і просушуємо, після чого нарізаємо на тонкі скибочки.
2. Злегка відбиваємо м’ясо спеціальним молоточком. Це гарантовано зробить м’ясо м’яким.
3. Відбиті шматочки м’яса ріжемо упоперек на тонкі брусочки.
4. У сухий поліетиленовий пакетик викладаємо необхідну кількість борошна для панірування.
5. В цей же пакет з борошном, викладаємо нарізані шматочки свинини і добре перемішуємо, щоб все м’ясо було покрито борошном.
6. Нарізаний кільцями цибулю викладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажуємо до напівпрозорого стану.
7. Свинину в паніровці з’єднуємо з цибулею і продовжуємо обсмажувати, періодично помішуючи.
8. Для соусу викладаємо в окрему ємність сметану і недовго збиваємо.
9. У сметану вмішуємо томатну пасту і ретельно перемішуємо.
10. У сковороду з м’ясом і цибулею вливаємо відфільтровану воду і додаємо томатно-сметанний соус. Залишаємо м’ясо гаситися на тихому вогні протягом 15 хвилин.
11. За цей час відварюємо будь улюблений гарнір, який поллємо приготованим м’ясом в томатно-сметанному соусі.
Бажаємо приємного апетиту!