Покроковий рецепт смачного бешбармака з гусака з картоплею
Ситний і смачний бешбармак можна приготувати з гусака з картоплею. Страву можна подавати на великі сімейні свята. Урізноманітніть ваше меню оригінальним частуванням.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Гусак – 1 шт.
- Локшина для бешбармака – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Картопля – 8 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Гусака відварюємо в підсоленій воді до готовності. Бульйон залишаємо для подальших маніпуляцій, а м’ясо остуджуємо і розбираємо на дрібні шматочки.
2. У готовому бульйоні відварюємо картоплю, після викладаємо його в окремий посуд.
3. Далі в наваристою рідини варимо локшину.
4. У цей час можна підготувати інші інгредієнти. Зелень промиваємо і дрібно розбираємо ножем.
5. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями і ошпарюємо його в гарячому бульйоні.
6. У велику глибоку тарілку кладемо локшину з невеликою кількістю процідженого бульйону.
7. Сюди ж викладаємо шматочки відвареного гусака.
8. Доповнюємо блюдо картоплею.
9. Розкладаємо ошпарені кільця цибулі.
10. Посипаємо заготівлю подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Приємного апетиту!