Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Покроковий рецепт смачного бешбармака з гусака з картоплею

Ситний і смачний бешбармак можна приготувати з гусака з картоплею. Страву можна подавати на великі сімейні свята. Урізноманітніть ваше меню оригінальним частуванням.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Гусак – 1 шт.
  • Локшина для бешбармака – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 8 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Гусака відварюємо в підсоленій воді до готовності. Бульйон залишаємо для подальших маніпуляцій, а м’ясо остуджуємо і розбираємо на дрібні шматочки.

2. У готовому бульйоні відварюємо картоплю, після викладаємо його в окремий посуд.

3. Далі в наваристою рідини варимо локшину.

4. У цей час можна підготувати інші інгредієнти. Зелень промиваємо і дрібно розбираємо ножем.

5. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями і ошпарюємо його в гарячому бульйоні.

6. У велику глибоку тарілку кладемо локшину з невеликою кількістю процідженого бульйону.

7. Сюди ж викладаємо шматочки відвареного гусака.

8. Доповнюємо блюдо картоплею.

9. Розкладаємо ошпарені кільця цибулі.

10. Посипаємо заготівлю подрібненою зеленню і подаємо до столу.

Приємного апетиту!