Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Смачний і простий рецепт бешбармака з готової курки з локшиною

Простий спосіб приготувати апетитний домашній бешбармак – з курки і готової локшини. Поживна страва різноманітить ваше домашнє меню і порадує ніжним смаком і ароматом.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Локшина для бешбармака – 250 гр.
  • Гомілка куряча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Занурюємо курячі гомілки в велику каструлю з водою. Солимо вміст і переставляємо на плиту.

2. Варимо до готовності м’яса і освіти наваристого бульйону.

3. Витягаємо гомілки з каструлі. У бульйоні відварюємо локшину для бешбармака.

4. В цей час остуджуємо гомілки і знімаємо м’ясо з кістки. Розрізаємо продукт на дрібні шматочки.

5. Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Нарізаємо його тонкими кільцями.

6. Обсмажуємо цибулю на сковороді з рослинною олією до яскравого золотавого відтінку.

7. На порційні тарілки викладаємо локшину, куряче м’ясо, цибулю і подрібнену зелень за смаком. Бульйон подати окремо. Готове. Приємного апетиту!