Смачний і простий рецепт бешбармака з готової курки з локшиною
Простий спосіб приготувати апетитний домашній бешбармак – з курки і готової локшини. Поживна страва різноманітить ваше домашнє меню і порадує ніжним смаком і ароматом.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Локшина для бешбармака – 250 гр.
- Гомілка куряча – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Занурюємо курячі гомілки в велику каструлю з водою. Солимо вміст і переставляємо на плиту.
2. Варимо до готовності м’яса і освіти наваристого бульйону.
3. Витягаємо гомілки з каструлі. У бульйоні відварюємо локшину для бешбармака.
4. В цей час остуджуємо гомілки і знімаємо м’ясо з кістки. Розрізаємо продукт на дрібні шматочки.
5. Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Нарізаємо його тонкими кільцями.
6. Обсмажуємо цибулю на сковороді з рослинною олією до яскравого золотавого відтінку.
7. На порційні тарілки викладаємо локшину, куряче м’ясо, цибулю і подрібнену зелень за смаком. Бульйон подати окремо. Готове. Приємного апетиту!