Бігус зі свіжої капусти – 8 рецептів приготування з фото покроково

Смачний і апетитний бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею

Бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею виходить особливо ситним і апетитним! Його приготування не потребує особливих навичок, а результат – пальчики оближеш! Дуже смачно!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 25 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • М’ясо – 500 гр.
  • Капуста – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Масло олію – 100 мл
  • Вода – 350 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. М’ясо ріжемо невеликими кубиками, обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі.

2. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.

3. Тепер почистимо моркву, промиємо її і натремо з допомогою великої терки.

4. Відправляємо овочі до м’яса і смажимо 10 хв.

5. В цей час капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її ножем.

6. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо шматочками середнього розміру довільної форми.

7. Додаємо картоплю, капусту, томатну пасту, воду, рослинне масло, сіль і перець на сковороду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години.

Приємного апетиту!