Смачний і апетитний бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею
Бігус зі свіжої капусти з м’ясом і картоплею виходить особливо ситним і апетитним! Його приготування не потребує особливих навичок, а результат – пальчики оближеш! Дуже смачно!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- М’ясо – 500 гр.
- Капуста – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло олію – 100 мл
- Вода – 350 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. М’ясо ріжемо невеликими кубиками, обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі.
2. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.
3. Тепер почистимо моркву, промиємо її і натремо з допомогою великої терки.
4. Відправляємо овочі до м’яса і смажимо 10 хв.
5. В цей час капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її ножем.
6. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо шматочками середнього розміру довільної форми.
7. Додаємо картоплю, капусту, томатну пасту, воду, рослинне масло, сіль і перець на сковороду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 години.
Приємного апетиту!