Бісквітний рулет – домашня випічка, яку швидко можна приготувати до чаювання з друзями або родиною. Його можна наповнити повидлом, кремом, згущеним молоком або варенням. Ми підібрали 10 відмінних рецептів на будь-який випадок.
Бісквітний рулет з кремом в домашніх умовах
одного разу Всім доводилося купувати торти бісквітні рулети в магазинах. Але вони не зрівняються з домашніми десертами, до того ж приготувати їх можна легко і швидко.
Інгредієнти на
8 порц.
- Борошно пшеничне 170 гр.
- Цукор-пісок 180 гр.
- Яйце куряче 6 шт.
- Горіхи 100 гр.
- Для крему:
- Сметана 250 мл
- Цукор-пісок ½ склянки
- Масло вершкове для змащування пергаменту
Процес приготування:
- Як приготувати простий бісквітний рулет в домашніх умовах? Білки відокремте від жовтків. В окремій мисці збийте білки до стійкої піни, потім додайте цукор і продовжуйте збивати, поки маса не стане опадати з віночка. Далі по одному додайте жовтки і продовжуйте збивати на мінімальній швидкості.
- В декілька заходів додайте в збиту масу просіяне борошно і перемішуйте тісто лопаткою або ложкою.
- Деко застеліть пергаментним папером, змастіть її вершковим маслом, викладіть тісто і розподіліть його по всій площі. Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте корж 20-25 хвилин.
- Готовий бісквітний корж ще гарячим викладіть на вологий рушник і загорніть в рулет. Це дуже важливий момент.
- Збийте сметану з цукром. Горіхи можна використовувати будь-які на ваш смак, подрібніть їх і підсушіть в духовці. Після того, як бісквіт охолоне, акуратно розгорніть його, змастіть кремом і посипте горіхами.
- Загорніть рулет, зверху змастіть кремом і посипте горіхами – домашній бісквітний рулет з кремом готовий.

Приємного апетиту!