Класичний бісквітний рулет зі згущеним молоком в домашніх умовах
Бісквітний рулет з солодкою начинкою може стати альтернативою святкового торту. Його дуже зручно подавати порційно. Бісквітний рулет зі згущеним молоком – це ідеально ласощі, яке готується буквально за півгодини.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 160 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Пудра цукрова – 1 ст. л.
- Молоко згущене – 5 ст. л.
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
1. Білки відокремте від жовтків. Жовтки збийте з цукром до отримання пишної білої маси.
2. Білки перекладіть в суху миску і збийте до утворення пишної піни. Потім з’єднайте збиті білки і жовтки і всипте просіяне борошно. Замісіть однорідне тісто.
3. Застеліть деко пергаментним папером, змастіть його маслом і розкласти тісто по всій площі. Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин.
4. Покладіть на рівну поверхню ще один аркуш пергаменту, посипте його цукровою пудрою і викладіть на нього готовий бісквітний корж.
5. Змастіть бісквіт згущеним молоком і скрутіть рулет. Посипте його цукровою пудрою і подавайте на стіл.
Порада: Бісквіт необхідно згорнути рулетом, поки він гарячий. Якщо бісквіт охолоне згорнути його неможливо.
Приємного апетиту!