Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Класичний бісквітний рулет зі згущеним молоком в домашніх умовах

Бісквітний рулет з солодкою начинкою може стати альтернативою святкового торту. Його дуже зручно подавати порційно. Бісквітний рулет зі згущеним молоком – це ідеально ласощі, яке готується буквально за півгодини.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 1 ст. л.
  • Молоко згущене – 5 ст. л.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

1. Білки відокремте від жовтків. Жовтки збийте з цукром до отримання пишної білої маси.

2. Білки перекладіть в суху миску і збийте до утворення пишної піни. Потім з’єднайте збиті білки і жовтки і всипте просіяне борошно. Замісіть однорідне тісто.

3. Застеліть деко пергаментним папером, змастіть його маслом і розкласти тісто по всій площі. Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин.

4. Покладіть на рівну поверхню ще один аркуш пергаменту, посипте його цукровою пудрою і викладіть на нього готовий бісквітний корж.

5. Змастіть бісквіт згущеним молоком і скрутіть рулет. Посипте його цукровою пудрою і подавайте на стіл.

Порада: Бісквіт необхідно згорнути рулетом, поки він гарячий. Якщо бісквіт охолоне згорнути його неможливо.

Приємного апетиту!