Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

За усталеною класики кондитерського справи коржі для тортів роблять з бісквітного тіста. Коржі виходять хрусткими, солодкими і дуже добре просочуються. Щоб прикрасити свій святковий стіл смачним бісквітним тортом, ми підібрали для вас 10 відмінних рецептів цього чудового десерту.

Класичний бісквітний торт зі згущеним молоком в домашніх умовах

Пухкенький бісквітний торт з кремом із згущеного молока – відмінне рішення для святкового столу. Готується він просто і виходить ніжним і в міру солодким.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно 2.5-3 склянки
  • Яйце куряче 10 шт.
  • Цукор-пісок 200 гр.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль 2 щіпки
  • Ванілін 2 гр.
  • Для крему:
  • Згущене молоко 1 банка
  • Масло вершкове 180 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати бісквітний торт в домашніх умовах? Яйця розбийте в чашу міксера, додайте цукор і збийте інгредієнти. Маса повинна збільшиться в три рази і стати світлою.
  2. Борошно просіяти через дрібне сито. Додайте в неї сіль, розпушувач для тіста і ванілін, перемішайте.
  3. Змішайте сухі і рідкі компоненти.
  4. Тісто розділіть на дві частини, спечіть 2 коржа у формі діаметром 16 сантиметрів. Коржі випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів
  5. Готові коржі повністю остудіть на решітці і розрізати кожен на дві частини.
  6. Міксером збийте згущене молоко і масло. Для більш зручної роботи використовуйте кондитерський мішок.
  7. Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного.
  8. Боки і верх торта також промажте кремом.
  9. Торт прикрасити по своєму смаку фруктами, горіхами, повітряною кукурудзою, шоколадом або карамеллю.

Приємного апетиту!