За усталеною класики кондитерського справи коржі для тортів роблять з бісквітного тіста. Коржі виходять хрусткими, солодкими і дуже добре просочуються. Щоб прикрасити свій святковий стіл смачним бісквітним тортом, ми підібрали для вас 10 відмінних рецептів цього чудового десерту.
Класичний бісквітний торт зі згущеним молоком в домашніх умовах
Пухкенький бісквітний торт з кремом із згущеного молока – відмінне рішення для святкового столу. Готується він просто і виходить ніжним і в міру солодким.
Інгредієнти на
8 порц.
- Борошно 2.5-3 склянки
- Яйце куряче 10 шт.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сіль 2 щіпки
- Ванілін 2 гр.
- Для крему:
- Згущене молоко 1 банка
- Масло вершкове 180 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати бісквітний торт в домашніх умовах? Яйця розбийте в чашу міксера, додайте цукор і збийте інгредієнти. Маса повинна збільшиться в три рази і стати світлою.
- Борошно просіяти через дрібне сито. Додайте в неї сіль, розпушувач для тіста і ванілін, перемішайте.
- Змішайте сухі і рідкі компоненти.
- Тісто розділіть на дві частини, спечіть 2 коржа у формі діаметром 16 сантиметрів. Коржі випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів
- Готові коржі повністю остудіть на решітці і розрізати кожен на дві частини.
- Міксером збийте згущене молоко і масло. Для більш зручної роботи використовуйте кондитерський мішок.
- Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного.
- Боки і верх торта також промажте кремом.
- Торт прикрасити по своєму смаку фруктами, горіхами, повітряною кукурудзою, шоколадом або карамеллю.
Приємного апетиту!
Бісквітний торт з сирним кремом в духовці
Торт – є головною прикрасою святкового столу. Бісквітно-сирний торт сподобається всім гостям без винятку, повітряний і соковитий. Така випічка добре поєднується з фруктами і ягідними джемами, які можна використовувати для прикраси.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 70 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 220 гр.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Молоко – 160 мл
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Для крему:
- Вершки 33% – 600 мл
- цукрова Пудра – 150 гр.
- Сир – 200 гр.
- Банани – 2 шт.
Процес приготування:
1. Яйця збийте з цукром до утворення пишної світлої піни. Окремо закип’ятіть молоко з вершковим маслом.
2. Коли молочна маса охолоне, вмішайте в неї збиті яйця, борошно і всипте соду. Отримане тісто викладіть у форму. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин.
3. Бісквіт вийміть з форми, повністю остудіть і розріжте на 3-4 частини.
4. Приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте з цукром.
5. Частину збитих вершків відкладіть для зовнішньої обмазки, решту змішайте з сиром. Банан розімніть виделкою і змішайте його з сирним кремом.
6. Коржі промажте сирно-банановим кремом. Боки і верх промажте збитими вершками. Торт залиште для просочення в холодильнику на кілька годин. За бажанням можна прикрасити торт фруктами.
Приємного апетиту!
Простий і смачний торт з бісквіту зі сметанним кремом
З пишних бісквітних коржів, промазанных сметанним кремом виходить високий і ніжний торт для урочистого випадку. Для його приготування знадобляться досить прості і доступні інгредієнти і близько години вільного часу.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 200-250 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Масло – для змазування форми.
- Ягоди свіжі – для прикраси.
- Для крему:
- Цукор – 3 ст. л.
- Сметана 25 % – 300 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
Процес приготування:
1. Борошно просіяти через дрібне сито.
2. Яйця збийте з цукром до утворення пишної піни.
3. Потім у збиті яйця частинами всипте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини, викладіть їх у змазані маслом форми. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.
5. Готовий бісквіт повністю остудіть на гратах. Кожен корж розрізати на дві частини.
6. Сметану збийте з звичайним і ванільним цукром. У вас вийде пишний і густий крем.
7. Коржі промажте сметанним кремом і прикрасити свіжими ягодами. Торт поставте в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!
Торт з бісквітних коржів в домашніх умовах
Торт з бісквітних коржів сподобається всім ласунам. Бісквіт добре поєднується з багатьма видами кремів, такий десерт легко можна приготувати до будь-якого чаювання або святкового столу.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Коржі бісквітні – 1 упаковка.
- Банани – 1,5 шт.
- Персики – 3 шт.
- Кунжут – за смаком.
- Пудра цукрова – 5 ст. л.
- Сметана – 150 мл
- сирна Маса – 100 гр.
- Молоко згущене – 150 мл
Процес приготування:
1. Коржі дуже акуратно вийміть з упаковки.
2. У миску покладіть сметану, додайте до неї сирну масу, перемішайте.
3. Далі влийте згущене молоко і ще раз добре перемішайте крем.
4. Бісквітні коржі промажте кремом.
5. Банани наріжте тонкими кружечками, персики – часточками.
6. На коржі розкладіть фрукти і складіть коржі один на одного.
7. Верх торта прикрасити персиками і бананами, полийте кремом, посипте кунжутом і цукровою пудрою. Чудовий десерт готовий.
Приємного апетиту!
Як спекти бісквітний торт з кремом з вершків?
Ніжний і повітряний торт з бісквітних коржів і вершків просто тане у роті. Це справжнє кулінарне диво, яке прикрасить ваш стіл і подарує насолоду.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор – 200 гр.
- Сметана – 200 мл
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Ванілін – за смаком.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Для крему:
- Вершки жирні – 500 мл
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Персики консервовані – для прикраси.
Процес приготування:
1. Яйця збийте з цукром і ваніліном.
2. В яєчну масу додайте сметану, просіяне борошно і розпушувач, замісіть тісто.
3. У змащену маслом форму викладіть тісто. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Готовий корж остудіть і розріжте на дві частини.
4. Вершки збийте з цукровою пудрою до отримання стійких піків.
5. Коржі просочити сиропом від консервованих персиків, потім промажте їх збитими вершками і викладіть консервовані персики.
6. Верх і боки торта також промажте кремом і прикрасити фруктами. Бісквітний торт виходить дуже соковитим і легким.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування бісквітного торта з заварним кремом
Порадуйте своїх близьких ніжним і смачним десертом. Це швидкий варіант бісквітного торта без особливої просочення і складних інструкцій з приготування. Смачний торт – чудовий привід зібрати родину за столом.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор – 2/3 склянки
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Масло рослинне – для змазування форми.
- Для заварного крему:
- Молоко – 500 мл
- Цукор – 200 гр.
- Жовток яєчний – 4 шт.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Борошно пшеничне – 50 гр.
Процес приготування:
1. Щоб тісто просякнув киснем, просійте борошно через дрібне сито.
2. Яйця збийте з цукром до отримання пишної світлої піни.
3. У миску зі збитими яйцями всипайте борошно і поступово замішуйте тісто для бісквіту.
4. Форму для випічки змастіть маслом і викладіть в неї тісто.
5. Випікайте бісквіт при 180 градусах 30-40 хвилин. Потім готовий корж остудіть.
6. Приготуйте заварний крем. У каструлю влийте молоко і поставте на середній вогонь. Доведіть молоко до кипіння і зніміть каструлю з вогню.
7. Окремо збийте жовтки з звичайним і ванільним цукром. Потім додайте борошно і продовжуйте збивати.
8. Після цього додайте в збиті жовтки гаряче молоко і збийте крем до однорідності. Потім поставте крем на повільний вогонь і, постійно помішуючи, доведіть крем до кипіння. Крем повинен стати більш густим. Приберіть крем з вогню і дайте йому охолонути.
9. Остиглий бісквіт розріжте на кілька частин. Коржі промажте заварним кремом і складіть їх один на одного. Перед тим, як подати торт на стіл, залиште його на 2 години в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!
Як приготувати шоколадний бісквітний торт в домашніх умовах?
Апетитний і дуже ароматний шоколадний торт точно приверне до себе загальну увагу. За цим рецептом у вас вийде ідеальний шоколадний бісквіт, вологий і пишний.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Борошно – 250 гр.
- Какао – 60 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Ванілін – за смаком.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Масло рослинне – 110 мл
- Вода – 200 мл
- Для крему:
- Сир – 500 гр.
- Вершки 33% – 400 мл
- Молоко згущене – 250 мл
- Для начинки:
- Вишня – 200 гр.
- Чорниця – 200 гр.
- Цукор – 80 гр.
- Крохмаль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Змішайте просіяне борошно з содою, розпушувачем, цукром, сіллю і ваніліном.
2. Потім додайте яйця і олію, добре перемішайте інгредієнти.
3. Какао розчиніть в окропі. Додайте отриману суміш в тісто і добре перемішайте.
4. Отримане тісто викладіть у форму, накрийте її фольгою і випікайте бісквіт при 180 градусах 40-50 хвилин.
5. Приготуйте начинку. Ягоди засипте цукром і варіть 5 хвилин на повільному вогні. Потім додайте крохмаль і дві столові ложки води, перемішайте і варіть до загустіння.
6. Для крему збийте вершки до стійких піків. Потім додайте згущене молоко і ще раз добре перемішайте. В кінці додайте в крем сир, перемішайте до однорідності.
7. Готовий бісквіт остудіть і розріжте на кілька частин.
8. Для складання торта можна скористатися спеціальним роз’ємним кільцем. Укладіть коржі один на одного, промазуючи їх кремом і ягідною начинкою.
9. Зверху промажте торт кремом і посипте бісквітної крихтою. Поставте торт в холодильник на кілька годин для просочення, потім подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Ніжний і повітряний торт з бісквіту з фруктами
Ніжний бісквіт і соковиті фрукти дають багатий смак, який оцінять навіть самі розбещені гурмани. До того ж такі десерти завжди відрізняються особливою легкістю і соковитістю.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Ванілін – 2 гр.
- Для прошарку коржів:
- Ванілін – за смаком.
- Вершки – 300 мл
- цукрова Пудра – 25 гр.
- Ківі – 2 шт.
- Банан – 1 шт.
- Мандарини – 2 шт.
Процес приготування:
1. Яйця розділити на білки і жовтки.
2. Жовтки збийте з половиною цукру до світлої щільної маси.
3. Окремо збийте білки на високих оборотах міксера. Потім, не припиняючи збивати, всипте цукор і доведіть масу до стійких піків.
4. 1/3 білкової маси змішайте зі збитими жовтками. Потім додати половину борошна, розпушувач і ванілін, акуратними рухами змішайте інгредієнти. Далі додайте ще 1/3 білків, перемішайте. Після цього всипте борошно, перемішайте. В останню чергу додайте білки, що залишилися і повільними рухами перемішайте тісто.
5. Форму для випічки застелити пергаментом, викладіть в неї тісто.
6. Випікайте бісквіт при 180 градусах 30-40 хвилин. Бісквіт повністю остудіть на гратах.
7. Фрукти помийте і наріжте. Приготуйте крем, для цього збийте вершки і цукрову пудру.
8. Бісквіт розрізати на 2-3 коржа.
9. Коржі промазывайте кремом і перекладайте сумішшю з фруктів. Складіть коржі один на одного.
10. Верх і боки торта промажте кремом. Готовий торт поставте в холодильник для просочення на кілька годин.
Приємного апетиту!
Бісквітний торт з кремом чіз в домашніх умовах
Дуже ніжний торт з тонким смаком і ароматом. Легка прошарок з крему чіз і банани чудово поєднуються один з одним і роблять смак бісквітного торта ще багатшими.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 120 гр.
- Борошно – 90 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Для крему:
- Сир вершковий – 300 гр.
- цукрова Пудра – 100 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Ванілін – за смаком.
- Банан – за смаком.
Процес приготування:
1. Яйця і цукор збийте міксером до отримання світлої маси. Окремо змішайте борошно, крохмаль і розпушувач. У кілька прийомів додайте сухі інгредієнти в збиті яйця, замісіть однорідне тісто. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 160 градусах 50 хвилин. Готовий бісквіт остудіть і розділіть на кілька коржів.
2. Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.
3. Додати вершковий сир і продовжуйте збивати до однорідності.
4. Коржі промажте отриманим кремом і зверху розкладіть шматочки банана.
5. Коржі складіть один на одного. Верх і боки торта промажте вершковим кремом. Торт прикрасити по своєму смаку і поставте в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!
Пишний і повітряний торт з бісквітного коржа з розпушувачем
Бісквітні торти виходять дуже легкими, ніжними і практично невагомими. Підбираючи начинку і крем на свій розсуд, ви завжди можете експериментувати зі смаками і отримувати кожен раз новий десерт.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Сметана – 300 мл
- Цукор – 200-250 гр.
Процес приготування:
1. Яйця розбийте в миску, додайте цукор і збийте інгредієнти до отримання пишної білої маси.
2. У збиті яйця, додайте розпушувач і просіяне борошно.
3. Лопаткою перемішуйте інгредієнти до отримання однорідного тіста.
4. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 180 градусах 30-35 хвилин.
5. Готовий бісквіт остудіть на решітці, потім розріжте його на кілька частин.
6. Збийте сметану з цукром до отримання густого крему. Бісквітні коржі добре промажте кремом і складіть їх один на одного.
7. Прикрасьте Торт маршмеллоу або зефіром, це буде виглядати дуже ніжно і красиво. Перед тим, як подати торт на стіл, дайте йому просочитися в холодильнику кілька годин.
Приємного апетиту!