За усталеною класики кондитерського справи коржі для тортів роблять з бісквітного тіста. Коржі виходять хрусткими, солодкими і дуже добре просочуються. Щоб прикрасити свій святковий стіл смачним бісквітним тортом, ми підібрали для вас 10 відмінних рецептів цього чудового десерту.
Класичний бісквітний торт зі згущеним молоком в домашніх умовах
Пухкенький бісквітний торт з кремом із згущеного молока – відмінне рішення для святкового столу. Готується він просто і виходить ніжним і в міру солодким.
Інгредієнти на
8 порц.
- Борошно 2.5-3 склянки
- Яйце куряче 10 шт.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сіль 2 щіпки
- Ванілін 2 гр.
- Для крему:
- Згущене молоко 1 банка
- Масло вершкове 180 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати бісквітний торт в домашніх умовах? Яйця розбийте в чашу міксера, додайте цукор і збийте інгредієнти. Маса повинна збільшиться в три рази і стати світлою.
- Борошно просіяти через дрібне сито. Додайте в неї сіль, розпушувач для тіста і ванілін, перемішайте.
- Змішайте сухі і рідкі компоненти.
- Тісто розділіть на дві частини, спечіть 2 коржа у формі діаметром 16 сантиметрів. Коржі випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів
- Готові коржі повністю остудіть на решітці і розрізати кожен на дві частини.
- Міксером збийте згущене молоко і масло. Для більш зручної роботи використовуйте кондитерський мішок.
- Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного.
- Боки і верх торта також промажте кремом.
- Торт прикрасити по своєму смаку фруктами, горіхами, повітряною кукурудзою, шоколадом або карамеллю.

Приємного апетиту!